vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo sitemap [urllist.txt.gz] within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; slm benim vbseo sitemap le ilgili bir sorunum var, sitemapte herşey tmm eksiksiz yaptığımı düşünüyorum, goole.com/webmasters dan sitemapleri eklemeye çalıştığımda ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo sitemap [urllist.txt.gz]
slm benim vbseo sitemap le ilgili bir sorunum var, sitemapte herşey tmm eksiksiz yaptığımı düşünüyorum, goole.com/webmasters dan sitemapleri eklemeye çalıştığımda her şey eksiksiz oluyor yalnız urllis.txt.gz dosyası hata meydana getiriyor, resimde gösterdim ![]() error a tıkladığım da ise karşıma çıkan sayfa : ![]() hatam nerede acaba, eğer sitemap kurarken hata yapsaydım diğer sitemap dosyalarında da hata vermesi gerekmez miydi..? |
|
| |||
| |||
|
yalnız google.com/webmasters'da benim diğer bir sitemden bi görüntü |
|
| ||||
| ||||
|
Daha önce de belirttiğim gibi urllist.txt.gz dosyası yahoo için oluşturulan bir dosyadır. Bu dosyayı google a submit etmeniz bir fayda sağlamayacak tersine duplicate ( birden çok yerde ) içerik sağladığından dolayı cezalandırılmanıza yol açabilecek bir olgudur.
|
|
| |||
| |||
|
neyse yararı yoksa sorun diil |
| Thread Tools | |
| |