vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO Sitemap Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar Bu Sorunu Fark Etmemiştim ama bugün dikkatimi Çekti Bu Neden Kaynaklanıyordur Bir Fikriniz var mı? SiteMap Raporları Kısmını Açtığımda ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar Bu Sorunu Fark Etmemiştim ama bugün dikkatimi Çekti Bu Neden Kaynaklanıyordur Bir Fikriniz var mı? SiteMap Raporları Kısmını Açtığımda Çıkan Linkler Görünmüyor En Önemlisi SiteMap oluşturma ve DownLoad kısımlarında da yapılan olaylar Görünmüyor Bu sorunu Nasıl Çözebilirim Teşekkürler Sorunlarla İlgili Resimler Ektedir |
|
| ||||
| ||||
|
vbseo_sitemap/data klasörünün ve içerisindeki tüm dosyaların chmod 777 olduğundan emin olunuz. Cron job lar içerisinde vbseo sitemap generator ın taskinin olduğunu kontrol edin ve varsa manuel olrak çalıştırın. Eğer sorunsuz çalışıyorsa footer templateinizi revert etmeniz gerek. |
|
| |||
| |||
|
Dediğiniz gibi vbseo_sitemap/data klasörünü chmod 777 olarak ayarladım artık otomatik çalışıyor. Show Reports List Sayfasında da oluşturulan SiteMap ler görünüyor. Bu Kısımla ilgili sorunum kalmadı Teşekkürler Fakat diğer sorunları çözemedim. Show Sitemap Downloads Log ve Show SE Bots Activity Log Kayıtlarında Hiç bir değişme olmuyor.Elle bile sitemap'i kendim indirsemde görünmüyor. daha önceden kendim indirdiğimde bu kısımda görünüyordu. Sanki günlerdir siteme hiç bot uğramamış gibi hala kayıt tutulmuyor oysaki bi sürü bot dolaşıyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim Teşekküler Mert Bey |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tam olarak neden ayarlamam gerekiyor. Birde bu olay ben server taşıması yaptım ondan sonra oluştu sanırım tüm özellikler güzel olarak çalışıyor, ama bu kısımda sorun oluştu. Ben Hiç bir ayara dokunmadım yani eskiden herşey güzeldi :( |
|
| |||
| |||
| Forumunuzdaki Örümcek Aktivitesini kaydedin? Bu Evet olarak Seçili Bahsettiğin bumudur Mert Bey Ama Bu Seçili olmasına Rağmen Düzelmedi :( |
|
| |||
| |||
|
Ticket Açtım Mert Bey Teşekkürler Kolay Gelsin |
|
| |||
| |||
|
Ticket Açtım Mert Bey Teşekkürler Kolay Gelsin |
|
| |||
| |||
|
Tamam Mert Bey Sanırım Sorunu Çözdünüz Kayıtlar tutuluyor. Teşkküler Ellerinze Sağlık Kolay Gelsin |
| Thread Tools | |
| |