vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo sitemap kurmak için lisans gerekiyormu? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; yetkili arkadaslar bir çok yere baktım bi iki kisiye sordum ama emin olamadım bu vbseo sitemap lisans istiyormu bana konularının ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||
| ||||
|
gerekmiyor.. vbulletin lisansınız varsa vbulletin.org dan eklenti olarak indirebilirsiniz
|
|
| |||
| |||
|
lisansım var ancak ingilizcem yok giriyorum ama indirme böümünü bulamıyorum bi garip yaa bana bi direk link verirmsiiniz üzgünüm böle bi konu açtım ama çözemedim ordaki sayfayı
|
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
| Download vB 3.6.x Compatible Version Here aly ilginendin için teşekkür ediorum buna tıklıyorum aynı sayfa açılıyor anladım kadarıyla dowload yardım diyor a orda tıklıcan yeri bulamıyorum memberstan lisans sayfamada giriyorum o ara yani sorun olmasın diye ama yapamadım işte
|
|
| ||||
| ||||
|
pm attım..
|
|
| |||
| |||
|
aLy ;S ßanada Öğretirmisin malasef bende henüz bulamadım nasıl indirildiğini..
|
|
| |||
| |||
| aly kardeşim ben lisanslı vbulletin kullanıcısıyım ben netten vbseo 3.2 null indirdim ben bunu kullansam bi problem olurmu arkadaşın dediği gibi 2 gündür uğraşıyorum vbulletin.org dan indiremedim gitti problem bir site beni aydınlatırsan sevinirim |
|
| |||
| |||
|
vbulletin lisanslıysa vbseoda lisanslı olsun ki almaya deger Ben bile alacam derken sitemap içinse vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator - vBulletin.org Forum bunu indiremediniz mi:S Attachment dosya linkini verdim lisanslı kullanıcı oldugun üyeliginde dogru ise iner vBulletin.org Forum |
| Tags |
| sitemap lisanslımı |
| Thread Tools | |
| |