Sitemap üretilmesi tamamlanmıyor demektir. Manuel olarak yeniden çalıştırarak tamamlanmasını sağlamalısınız.
This is a discussion on vbseo sitemap hatasi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sitemap üretilmesi tamamlanmıyor demektir. Manuel olarak yeniden çalıştırarak tamamlanmasını sağlamalısınız....
Sitemap üretilmesi tamamlanmıyor demektir. Manuel olarak yeniden çalıştırarak tamamlanmasını sağlamalısınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
tekrar run sitemap generator dedim ve tamamlandi sanirim..click here to return yazisi cikti cunki..daha sonra googledan yeniden resubmit yaptim..sonucu bekliyorum..
gece baktim gene ayni sorun..1 haftaladir adam gibi indexlenmiyorum....hani derlerya I am pissed offf..walla oyle oldum..bu ne yaw..
mert bey admin panelime goz gezdirseniz belki cozeriz..sizde benden kurtulmus olursunuz..:S:
Bu sorun sitemaperin tamamlanmasıyla alakalı ve buda genelde yetersiz server kaynaklarıyla alakalıdır.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
server guclu 4 gb ram..intel quad core cekirdek..1 gbps port..linux centos 5 isletim sistemi..
yokmu sorunu cozecek arkadas...mert bey sitemap tamanlaniyor bilmenizi isterim..vbulletin 3.8.0 kullaniyorum..bununla ilgili bir sorun olmasin?
Last edited by maltepeli; 01-18-2009 at 02:45 PM.
Mert bey sorunun nedenini buldum fakat tam olarak cozmus degilim...
sorun .htaccesssin calismamasindan kaynaklaniyor..
#RewriteBase /
cunku .htaccess dosyamda domaini www.domain.com yonlendirmistim..ama bus erverda calismiyordu..dolasisiyla sitemapde bu yuzden calismiyodu..
satirlarin absindaki # isaretlerinin hepsini kaldirdim www.domain.com yonlendirdi..ama anasafa gitti ve admin cp ye giris yaparken redirek oluyordu..
bu satirlari nasil duzenlemem gerek simdi..?# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
2.si ben site titlei mi categorilerden ve show thread sayfalarindan kaldirdim..vbseo sitemap ayalarinda include old url secenegini aktif etmem gerekmi?
Last edited by maltepeli; 01-18-2009 at 05:05 PM.
--yanlış okuma--
Sitemap Generator'ın tamamlanıp tamamlanmamasıyla .htaccess içeriğinin alakası yoktur. Serverın 4 gb olması onu güçlü bir server yapmaz tam tersine orta seviyelerde bir server yapar.
hata suanlik cozuldu..
onceden sitemap 1 sitemap2 xml sitemap 3xml vardi..simdi showpoas urll erini kaldiridim sadece sitemap 1 xml olusturdu..normalmidir..
Evet , normaldir![]()
Mert bey sorunum hala cozulmedi...actigim konuyu tekrar guncellemek istemiyom..sorun sebebi su olabilirmi..?
vbulletin panelinden run sitemap generator diyorum..data klasorune gz uzantili doslara geliyor..bu gz uzantili dosyalarin chmod degeri 77 mi olmak zorunda..degistirmeye calisiyom tekrar 666 ya donuyor..
Hayır , zaten o şekilde olması gerekiyor. Sorununuz sizin serverınızla alakalı. Tek seferde sitemap üretmeyi tamamlıyamıyor.
Peki ben her gun mauel olarak data klasorunu silip...mauel olarak yaratsam..?
gecici olarak yapsam cozum olurmu?
Ikinci bir cron job ekleyebilirsiniz. Normal den 1 saat sonra başlatırsanın böylece yarım kalanı tamamlasın.