If you have vBSEO, include old urls? : Eğer vBSEO kuralı 1 ay veya daha yeni bir süre olmuşsa ve siteniz uzun zamandır aktifse vBSEO kurduktan sonraki ilk ay boyunca bu ayarı Evet seçmelisiniz. 1 aylık süre geçtikten sonra manuel olarak ftp aracılığı ile vbseo_sitemap/data/ klasörü içerisindeki tün gz uzantılı dosyaları silip bu ayarı No seçtikten sonra yeniden sitemap oluşturmalısınız.
----------------------------------------
arkadaşlar bende bu seçenek şuan evet seçili fakat şöyle bir durum var, forumumu açalı 1 ay oldu ve hosting firmasına vbseo parası 119 $ + 79 $ = 196 $ vbseo için ödememize rağmen bizi kandıracağını sanarak null vbseo kurdu, tabi biz bunun farkına hemen vardık çünkü footer kısmına kendi "Search Engine Optimization by vbseo 3.2.0" yazdı. ve bize vbseo şifresini veremedi, aradan 1 ay geçti ve biz paramızı sonunda geri aldık, ben mert beyle iletişme geçtim ve vbseo lisansını kendisinden aldım, benim sormak istediğim şudur: yukarıdaki vbseo sitemap ayarında " 1 aylık süre geçtikten sonra manuel olarak ftp aracılığı ile vbseo_sitemap/data/ klasörü içerisindeki tün gz uzantılı dosyaları silip bu ayarı No seçtikten sonra yeniden sitemap oluşturmalısınız." diyor ya benim ne yapmamı önerirsiniz, forumumda 1 ay null vbseo kuruluydu ve lisanslı vbseoya dün kavuştum, ben 1 ay bekledikten sonra mı denilenleri yapmalıyım yoksa şimdi mi ? yardımlarınızı bekliyorum, dün sitemap generatordan oluşturduğum sitemap_index_xml.gz dosyasını google webmaster toolsdan yeni ekleyebildim 1 aydır ekleyememiştim null vbseo olduğu için, ve şuan googlede konularım indexlenemedi henüz,yardımlarınızı bekliyorum

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote