Results 1 to 7 of 7

vbseo sitemap hakkında "If you have vBSEO, include old urls? "

This is a discussion on vbseo sitemap hakkında "If you have vBSEO, include old urls? " within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; If you have vBSEO , include old urls? : Eðer vBSEO kuralý 1 ay veya daha yeni bir süre olmuþsa ...

Member
    Real Name
    cengiz
    Liked
    0 times

vbseo sitemap hakkında "If you have vBSEO, include old urls? "

If you have vBSEO, include old urls? : Eğer vBSEO kuralı 1 ay veya daha yeni bir süre olmuşsa ve siteniz uzun zamandır aktifse vBSEO kurduktan sonraki ilk ay boyunca bu ayarı Evet seçmelisiniz. 1 aylık süre geçtikten sonra manuel olarak ftp aracılığı ile vbseo_sitemap/data/ klasörü içerisindeki tün gz uzantılı dosyaları silip bu ayarı No seçtikten sonra yeniden sitemap oluşturmalısınız.

----------------------------------------

arkadaşlar bende bu seçenek şuan evet seçili fakat şöyle bir durum var, forumumu açalı 1 ay oldu ve hosting firmasına vbseo parası 119 $ + 79 $ = 196 $ vbseo için ödememize rağmen bizi kandıracağını sanarak null vbseo kurdu, tabi biz bunun farkına hemen vardık çünkü footer kısmına kendi "Search Engine Optimization by vbseo 3.2.0" yazdı. ve bize vbseo şifresini veremedi, aradan 1 ay geçti ve biz paramızı sonunda geri aldık, ben mert beyle iletişme geçtim ve vbseo lisansını kendisinden aldım, benim sormak istediğim şudur: yukarıdaki vbseo sitemap ayarında " 1 aylık süre geçtikten sonra manuel olarak ftp aracılığı ile vbseo_sitemap/data/ klasörü içerisindeki tün gz uzantılı dosyaları silip bu ayarı No seçtikten sonra yeniden sitemap oluşturmalısınız." diyor ya benim ne yapmamı önerirsiniz, forumumda 1 ay null vbseo kuruluydu ve lisanslı vbseoya dün kavuştum, ben 1 ay bekledikten sonra mı denilenleri yapmalıyım yoksa şimdi mi ? yardımlarınızı bekliyorum, dün sitemap generatordan oluşturduğum sitemap_index_xml.gz dosyasını google webmaster toolsdan yeni ekleyebildim 1 aydır ekleyememiştim null vbseo olduğu için, ve şuan googlede konularım indexlenemedi henüz,yardımlarınızı bekliyorum

Junior Member Togebi33's Avatar
    Real Name
    tayfun mutlu
    Liked
    0 times
    evet olarak işaretle ve datadaki sitemapları sil ve yeni sitemap oluşturmaya başla

Member
    Real Name
    cengiz
    Liked
    0 times
    sitemap generatoru dün ilk defa çalıştırdım ve sitemapı oluşturdum, peki 1 ay sonra mı hayırı seçeyim sonra tekrar sitemap oluşturayım ?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Hayır olarak seçin ve hiçbir zaman aktif etmeyin.

Tayfun bey , bilginiz olmayan konularda yorum yaparak insanların aklını karıştırmayın lütfen.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    cengiz
    Liked
    0 times
    tamam mert bey çok teşekkür ederim, hiçbir zaman aktif etmem, hayır dedim ve vbseo_sitemap/data/ klasörü içerisindeki .gz uzantılı dosyaları silip yeniden sitemap oluşturdum, şimdi tekrar google web yöneticisi araçlarından sitemap_index.xml.gz sitemap dosyasını göndereceğim,google bot konuları okuyor ama indexlemiyordu umarım bu sorunum kısa sürede düzelir

Member
    Real Name
    cengiz
    Liked
    0 times
    google botu devamlı sitede ama neden hala dizine eklenmiyor konular , yardımcı olurmusunuz mert bey, aşağıya bugünün raporunu ekledim

SE Bots Activity Details - 2009-09-06

SE Bot / Page all Googlebot msnbot total 483 482 1 tags.php 246 246 - showthread.php 198 198 - forumdisplay.php 17 17 - showpost.php 7 7 - index.php 7 6 1 member.php 6 6 - converse.php 2 2 -

Member
    Real Name
    cengiz
    Liked
    0 times
    yukarıdaki mesajımın aynısı 2. kez gitmiş silebilirsiniz yönetici arkadaşlar
    Last edited by cszero; 09-06-2009 at 05:15 PM.