vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo Sitemap Ayarları... within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba mert bey tavsiye edilen sitemap ayarları başlığında şöyle bir yazınız bulunmakta If you have vBSEO , include old urls? ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo Sitemap Ayarları...
Merhaba mert bey tavsiye edilen sitemap ayarları başlığında şöyle bir yazınız bulunmakta Quote:
admincp den seo sitemap view reports a basınca şöyle bir sayfa geliyor ![]() Buraya kadar doğru sanırım burdan sonrasını sormak istiyorum orada evet i seçtiğim için run sitemap generator u tıklayacakmıyım tıklamayacakmıyım ? Yani kendisi otomatik oluşturuyormu yoksa ben manuel mi yapacağım bunu Google daki görüntü ise şöyle: ![]() Herhangi bir sorun görüyormusunuz yani doğrumu yapmışım ? Teşekkürler şimdiden |
|
| |||
| |||
|
hım tamam teşekkürler peki hayırı seçtim şimdi run sitemap generator e tıklayacakmıyım yoksa kendi yapıyormu kusura bakmayın kullanımını bilmiyorumda eğer ben run sitemap diyip kendim oluşturacaksam ne sıklıklarla oluşturmalıyım ? |
|
| |||
| |||
|
Mert Bey ben bu arkadasın sordugu sorunun cevabını merak ediyorum acaba vbseo sitemap generatorde run sitemap generatore bizmi tıklıcaz yoksa o kendisi otomatik yapacak mı ayarlar verdıgınız şekilde suan. benımrun dememe gerek var mı varsada; Ben sitemap'i google amcaya verdıgımde 19.000 civarı link almıstı tabi url sayısını ben 20.000 yapmıstım lakın forumumda Konular: 17,137, Mesaj: 64,233, Üyeler: 40,064 sizce burada kullanmam gereken 20.000 mi olmalı ben 40.000 yapıp run sitemap genarator dedim ama ftp'den sitemap dosyamın boyutuna baktıgımda hiç değişmedigini gördüm acaba bi sorun mu var. yardımcı olursanız sevinirim. |
|
| |||
| |||
|
yok mert bey benım anlamadım neden ben link sayısını 40.000 yaptıgım halde sitemap dosyamın boyutu hiç degişmiyo google da indexli sayfam eskiden de aynıydı bunu kuralı 2 ay oldu hala aynı forumda zonints seo kurulu
|
|
| ||||
| ||||
| vBSEO sitemap generator showthread.php formatlı link üretir ( vbseo kurulu olmayan sitelerde ) , zointsise html formatlı. Zoints kullanarak aslında sitenize zarar veriyorsunuz.
|
|
| |||
| |||
|
valla ne yalan söylim bi arkadasım vbseo kullanıo ama hala istedigini elde etmiş degil zointseo ile ben ondan daha cok yol alıyorum. tabi siz daha iyi bilirsiniz ben zointseoyu övecek degilim elbette vbseo daha iyidir ama benım gıbı paraya ıhtıyacı olan biri için şimdilik zointseo iyi fiyatları cok pahalı bu seoların yoksa ben kullanmazmıyım vbseoyu.
|
|
| ||||
| ||||
|
Site yönetmek masraflı bir işlemdir , eğer ki sitenizi bir yatırım olarak görüyorsanız. neticede dünyada yatırım yapmadan para kazanabileceğiniz hiçbir iş bulunmamaktadır.
|
| Thread Tools | |
| |