Results 1 to 4 of 4

Vbseo sitemap 2.6 kurulumundan sonra hangi ayarların yapılması gerekir?

This is a discussion on Vbseo sitemap 2.6 kurulumundan sonra hangi ayarların yapılması gerekir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; --- Vbulletin 4.0.7 kullanıyorum. Vbseo sitemap 2.6 kurulumunu yaptım. Aşağıdaki resimde görülen boş yerlere hangi bilgileri yazmalıyım ayrıca vbseositemap 2.6'nın ...

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times

Exclamation Vbseo sitemap 2.6 kurulumundan sonra hangi ayarların yapılması gerekir?

---Vbulletin 4.0.7 kullanıyorum.
    Vbseo sitemap 2.6 kurulumunu yaptım. Aşağıdaki resimde görülen boş yerlere hangi bilgileri yazmalıyım ayrıca vbseositemap 2.6'nın düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım.(adminpanel>vbseo>vbseo sitemap reportsa tıkladığımda sitenin ön izlemesi geliyor herhangi bir liste çıkmıyor)
    vbseositemap2.jpg

---- Birde vbseo sitemapı zamanlanmış görevlerden şimdi başlat dediğimde aşağıdaki hata mesajı çıkıyor. Bunun anlamı nedir?

Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access [path]/./vbseo_sitemap/vbseo_sitemap.php in [path]/admincp/cronadmin.php on line 113

Warning: include_once([path]/./vbseo_sitemap/vbseo_sitemap.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/admincp/cronadmin.php on line 113

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '[path]/./vbseo_sitemap/vbseo_sitemap.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in [path]/admincp/cronadmin.php on line 113

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Upload ettiğiniz dosyalarda hata var. Tüm dosyaları düzgün upload ettiğinizden emin olunuz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times
    Dosyaları tekrar dikkatlice upload ettim yine aynı hata mesajları çıktı. :(

1. Sitemapın çalışıp çalışmadığını zamanlanmış görevlerden bakarak kontrol ediyorum. buradan vBSEO Sitemap Generator >şimdi başlat dediğimde bu hata mesajı çıkıyor.

2.Sitemap dosyası olarak ftp'ye herhangi bir boş .xml veya .gz uzantılı dosya atacakmıyım yoksa bu program kendimi bunu ayarlıyor,yapıyor.

3.Yukarıdaki verdiğim hata mesajında hangi dosyanın eksik ve hatalı yüklendiğini çözmemiz mümkünmüdür?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Sitemapleri , vBSEO Sitemap Generator interferance'tan çalıştırmalısınız. Scheculed Task'ten manuel olarak çalıştırmamalısınız.

2. Hayır

3. Chmod ve chown ayarlarınızı kontrol etmelisiniz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam