vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO server load hızını 2 kat artırıyor mu ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSEO almayı düşünüyordum , fakat servere çok fazla yük bindirdiğini duydum.. Bir çok admin bunu söyledi sitelerinde vBSEO kullananların.. Server ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO server load hızını 2 kat artırıyor mu ? vBSEO almayı düşünüyordum , fakat servere çok fazla yük bindirdiğini duydum.. Bir çok admin bunu söyledi sitelerinde vBSEO kullananların.. Server loadlar fırlıyormuş vBSEO yüzünden.. Bunu düşürmek mümkün mü ? vBSEO nun load hızını 2 kat yükselttiğini duydum. |
|
| ||||
| ||||
|
önceden olabilirdi ama şuan arttırdıgını sanmıyorum. çünkü dosyalar şifresiz, serverda artı bi optimizasyonu istemiyor. ayrıca forumda vbseo optimizasyonu yazısı var. ordaki ayarlar da baya bi rahatlatıyor
|
|
| ||||
| ||||
|
Eğer mevcut kullandığınız server yoğun ve sitenizi zorla kaldıran bir serversa o zaman hiç optimize edilmemiş sitelerde sorun çıkarabiliyor. Ancak bunun vBSEO ile değil serverın yetersizliği ile alakası var.
|
|
| ||||
| ||||
|
Eğer mevcut kullandığınız server yoğun ve sitenizi zorla kaldıran bir serversa o zaman hiç optimize edilmemiş sitelerde sorun çıkarabiliyor. Ancak bunun vBSEO ile değil serverın yetersizliği ile alakası var.
|
|
| ||||
| ||||
|
2 Kat arttırmıyor, ama çok sayıda eklenti varsa, zorla yeten bir server sa ve vbseo nun tüm özelliklerini açtıysanız dogal olarak skıntı yasayacaksınız. Her eklenti bir yük getirir ama vbseo nun getirdigi yük, iyi optimize eder ve takip ederseniz, bazılarının ana sayfalarına koydugu top x statistics eklentisinden daha az yorar |
| Thread Tools | |
| |