Results 1 to 3 of 3

vBSEO Satın Almayı Düşünüyorum Fakat Kafama Takılan Sorular Var

This is a discussion on vBSEO Satın Almayı Düşünüyorum Fakat Kafama Takılan Sorular Var within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; S.a millet Öncelikli sorum; þimdi vbseo 'yu kurdum diyelim, ana domainde normal olarak çalýþýyor.. Fakat sisteme park edilmiþ 5 tane ...

Member
    Real Name
    Muharrem
    Liked
    0 times

Question vBSEO Satın Almayı Düşünüyorum Fakat Kafama Takılan Sorular Var

S.a millet

Öncelikli sorum; şimdi vbseo'yu kurdum diyelim, ana domainde normal olarak çalışıyor.. Fakat sisteme park edilmiş 5 tane daha domainim var (multiple domain diyorsunuz sanırım). Bu 5 domainde de aynı şekilde sorunsuz çalışır mı yada bazı fonksyon eksiklikleri olur mu?

İkincisi lisans bakımından düşünürsek her domain için ayrı lisans almam gerekmiyordur umarım

Son sorum load olayı, şu an kullandığım hosting paketi hostgator - swamp, daha önce bi sitem hostgator'dan aşırı load yüzünden kapatılmıştı(resim upload sitesiydi o ama). Yani uzun lafın kısası bu host vbseo kurulu bir vbullettini kaldırabilir mi? (adamlar 90 saniyeden fazla 25%+ load yapanı şutluyor )

Biraz kafam karışık, umarım derdimi anlatabilmişimdir.
    Saygılar...

Member
    Real Name
    Muharrem
    Liked
    0 times
    Ya sonradan gözüme takıldı adult siteler kabul edilmiyormuş (o zaman vbulletin'de kullanmayalım )

Niye böyle içerik kısıtlaması var anlayamadım. İçerikle ilgili doğabilecek sorunlar site sahibinin sorumluluğunda değil mi? Ayrıca adult illegal bir iş değil bildiğim kadarıyla.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Birden fazla domain ile siteye ulaşım SEO açısından sakıncalıdır ve rankingleri etkileyen bir olgudur.

vBSEO lisansı sadece satın alındığı domain için geçerlidir.

Herhangi farklı bir site konusunda bilgim yok açıkçası. Load oranları sitenizin aldığı misafir oranıyla doğru orantılıdır. Server özellikleri , serverda kurulu olan site sayısı , online kişi sayısı gibi birçok farklı etkenler vardır. Burada sorumluluk site sahibinindir. Biz kullanmadığımız ve datalarına sahip olmadığımız bir hosting şirketi hakkında yorum yapamayız.

vBSEO Crawlability Inc'nin özel ürünüdür ve Crawlability Inc özel sebeplerden dolayı bazı içerikli sitelerde ürününün yer almasına karşıdır. Bundan dolayı Adult içerik üzerine yoğunlaşmış siteleri kabul etmemekteyiz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam