ben vbseo lisansı almayı dusunuyorum ama kurallkar nedir ne deildir bilmiyorum bir divx sitesi açıcam bu yasakmı bu oğremek istiyorum?
This is a discussion on vBSEO Satın alma kuralları? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; ben vbseo lisansı almayı dusunuyorum ama kurallkar nedir ne deildir bilmiyorum bir divx sitesi açıcam bu yasakmı bu oğremek istiyorum?...
ben vbseo lisansı almayı dusunuyorum ama kurallkar nedir ne deildir bilmiyorum bir divx sitesi açıcam bu yasakmı bu oğremek istiyorum?
divx lerin paylaşım hakkı size mi ait ? Eğer evetse değil. Divx dediğiniz film vs.. ise paylaşım hakkı ( copyright ) size ait olmayan bilgileri paylaşmak yasaktır. vBSEO™ - End User License Agreement (EULA) detaylı okuyabilirsiniz
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Bilgi için teşekkürler.
peki ndn bole bi uygulama var sonuçta vbseoyu zan altında tutucak bir kural kaide yokkki
Crawlability'nin çalışma prensibi budur. Bizim ürünümüz sitelerin içeriklerini arama motorlarında daha ön sıralarda göstermeye yaramaktadır ve biz ürünümüz vasıtasıyla illegal içeriklerin ön sıralarda yer almasını istemiyoruz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
oke siz kaybettiniz 150 dolar parayı![]()
Bazı değerler paradan çok daha üstündür.