vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO Satın alma kuralları? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; ben vbseo lisansı almayı dusunuyorum ama kurallkar nedir ne deildir bilmiyorum bir divx sitesi açıcam bu yasakmı bu oğremek istiyorum?...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
ben vbseo lisansı almayı dusunuyorum ama kurallkar nedir ne deildir bilmiyorum bir divx sitesi açıcam bu yasakmı bu oğremek istiyorum?
|
|
| ||||
| ||||
|
divx lerin paylaşım hakkı size mi ait ? Eğer evetse değil. Divx dediğiniz film vs.. ise paylaşım hakkı ( copyright ) size ait olmayan bilgileri paylaşmak yasaktır. vBSEO™ - End User License Agreement (EULA) detaylı okuyabilirsiniz
|
|
| |||
| |||
|
Bilgi için teşekkürler.
|
|
| |||
| |||
|
peki ndn bole bi uygulama var sonuçta vbseoyu zan altında tutucak bir kural kaide yokkki
|
|
| ||||
| ||||
|
Crawlability'nin çalışma prensibi budur. Bizim ürünümüz sitelerin içeriklerini arama motorlarında daha ön sıralarda göstermeye yaramaktadır ve biz ürünümüz vasıtasıyla illegal içeriklerin ön sıralarda yer almasını istemiyoruz.
|
|
| |||
| |||
|
oke siz kaybettiniz 150 dolar parayı |
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||