No code has to be inserted here.
belirttiğim yazılar birden 3e 4 e katlanı veriyor sonra siteye girilmiyor.
bu neden oluyor sunucu yoruluyor galiba ama nasıl önlerım yardımcı olun
This is a discussion on vbseo.php 500 fatal error hatasına sebep oluyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; No code has to be inserted here. belirttiðim yazýlar birden 3e 4 e katlaný veriyor sonra siteye girilmiyor. bu neden ...
belirttiğim yazılar birden 3e 4 e katlanı veriyor sonra siteye girilmiyor.
bu neden oluyor sunucu yoruluyor galiba ama nasıl önlerım yardımcı olun
hocam bakın
site yine gitti
/usr/bin/php /home/rosqa/public_html/vbseo.php 0.1%0.1%
Biraz ek bilgi veriyim, hostcumla görüştüm. vbseo tamir ederseniz düzelir diyor. o 25 olan limiti arttıralım dedim yoksa hep kapanacak boyle site dedim onlarda bu her kullanıcı için standart dıyor. vbseo.php de problem var defalarca değiştirdim baştan krdum düzelmedi yardım :(
vBSEO.php de herhangi bir sorun yok Eren bey. Dünyanın en büyük forumlarında vBSEO kullanılıyor. vBSEO.php dosyası bir wrapper dosyadır. Tüm Php dosyaları çalışırken bu dosyayı kullanır. Bu demek değildir ki sorunun kaynağı vbseo.php dosyasıdır. Bu sorun 99.99% her zaman server ile alakalıdır. Hostunuz serverınızı yeterince ve kaliteli şekilde optimize edememiştir , server kurulumunda kötü hareket etmiştir , serverınızı over sell yapmıştır vs... Birebir her seferi direk host ile alakalıdır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam