Results 1 to 13 of 13

vbseo optimizasyon, robots txt ve mozilla sorunu

This is a discussion on vbseo optimizasyon, robots txt ve mozilla sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhabalar, sitemin seosunu yaptýrdým fakat seosu sizce düzgün yapýlmýþmu bu sitemap olayýný yapýyormuyuz yoksa vbseo direk tanýtýyormu, düzgün kullanýlabilir robots ...

Junior Member
    Real Name
    uğur özer
    Liked
    0 times

vbseo optimizasyon, robots txt ve mozilla sorunu

merhabalar, sitemin seosunu yaptırdım fakat seosu sizce düzgün yapılmışmu bu sitemap olayını yapıyormuyuz yoksa vbseo direk tanıtıyormu, düzgün kullanılabilir robots txt varmı ve sorunum sitemin ana sayfasında mozilla firefox ile sağ tıkladığımda sayfa kaynağını göremiyorum fakat konu içinde görebiliyorum bu sorun neden kaynaklanıyordur.

cevaplarınız için teşekkürler.

sitemi inceliyebilirmisiniz birşeyim eksikmi eksik kalan neler var.

www.turnuval.com

Senior Member ZeKiTuRk's Avatar
    Real Name
    Kenan
    Liked
    0 times
    Ilk bakista gözüme carpanlar

1. Server yavas
    2. sitede disari baglantilar ve disari baglantili resimler sayfa acilisinada etki ediyor
    3. robots.txt göremedim
    4. sitemap tabiki kurmali ve google eklemelisiniz.

kaynak kodunu ben görebiliyorum firfox ile ...

Junior Member
    Real Name
    uğur özer
    Liked
    0 times
    peki uygun bir robots.txt dosyası varmı elinizde, artı olarak şu sitemap olayını nasıl halledicem, yani vbulletinin kapatıp vbseonunkinimi açıcam nasıl olacak acaba

Junior Member
    Real Name
    Kemal
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by ugrzr View Post
    peki uygun bir robots.txt dosyası varmı elinizde, artı olarak şu sitemap olayını nasıl halledicem, yani vbulletinin kapatıp vbseonunkinimi açıcam nasıl olacak acaba
    Sitenizde sitemap oluşturmak için vBSEO Sitemap Generator Kurulu olması gerekmektedir kurulu değilse burdan indirin vBSEO Search Engine XML Sitemap 3.0 Yayınlandı

Junior Member
    Real Name
    uğur özer
    Liked
    0 times
    teşekkürler, vbulletinden sitemapı deaktifmi edicem vbseoyu aktif etmek için

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBulletin sitemap üretiminin bir faydası yok. Sadece vBSEO Sitemap Generator yeterli
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    uğur özer
    Liked
    0 times
    mert bey sizde inceliyebilirmisiniz sitemi rica etsem nelerim eksik diye, inanın vb4 e çok yabancı kalıyorum ne yapmam gerek lütfen bana yardım edin bu konuda, zor durumdayım inanın, server yavaşlaması bugün giderilicek fakat geriye kalanlar için yardımcı olursanız sevinirim.

Junior Member
    Real Name
    uğur özer
    Liked
    0 times
    sitemapıda kurdum ama google sitemapı nasıl tanıtıcam yani hangi yolu göstericem, tam detaylı anlatım bulamıyorum sitede ya, yani şu seçenekleri işaretle sonra şu linki google webmaster toolsa koy gibi yok sitede böyle bir konu

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Uğur bey bunun anlatılacak birşeyi yok. Webmaster hesabınıza tanıtacaksınız , adımları takip ederseniz hata yapmanız imkansız. Kusura bakmayın ancak site değerlendirmesi yapmıyorum. Iyi çalışmalar

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Junior Member
    Real Name
    uğur özer
    Liked
    0 times
    peki hangi dosyayı tanıtıcam google onu bari söyleyin madem aldım bu zıkkımı burdan burasıda türkçe destek sayfası biraz ilgilenseniz olur başka dilde diğer yerleremi yazayım illaki sanki bişey bilmiyorsunuzda söylemiyorsunuz altı üstü şu dosyayı şuraya tanıtacaksın diceksiniz, işim gücüm var boş boş site işiyle uğraşmıyorum onun için araştırma yapamıyorum.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Google

google.com.tr ye girip google webmaster diye arama yaptığınızda karşınıza çıkacak ilk google sitesi olmasın Uğur bey

Biz vBSEO script'ine destek veriyoruz. Google üzerinde arama yapmanıza vs... destek vermiyoruz. Türkçe destek veriyoruz demek , sizin adınıza herşeyi bizim yapmamız demek değildir.

Junior Member
    Real Name
    uğur özer
    Liked
    0 times
    google.com.tr ye girip google webmaster diye arama yaptığınızda karşınıza çıkacak ilk google sitesi olmasın Uğur bey

Biz vBSEO script'ine destek veriyoruz. Google üzerinde arama yapmanıza vs... destek vermiyoruz. Türkçe destek veriyoruz demek , sizin adınıza herşeyi bizim yapmamız demek değildir.
    mert bey, şuan sizin vbseo'nuzu kullanıyorum, ve sitemap'ınızı kullanıyorum, ben googlenin ne olup ne olmadığını biliyorum sadece anlatmak istediğim 3 konudada

siteadi.com/sitemap.xml mi vbseo/sitemap.xml mi yani dosyam nerde hangi dosyayı tanıtıcam site haritası olarak onu soruyorum, bunu burda sormucamda gidip abuk zubuk yerlerdemi arıcam sonuçta sizin ürününüz ve size soruyorum doğrumu yanlışmı?

artı olarak burası ticaret yapan bir firma yani sizde destek personelisiniz, muhmetemelen ücretle çalışıyorsunuz, ben hp,nin veya samsungun müşteri hizmetlerini aradığımda bana googleden arayın çıkarmı dicekler yoksa güzelce bana yardımcımı olacaklar ? yani anlamıyorum cidden buraya bi hevesle geliyorum, ürün alıyorum ama sizin yaptığınız şeye bakın ben suçluysam suçlusunuz deyin ama değilim, altı üstü şu dosyayı "bilmemne/sitemap.php yada xml" li tanıtacaksınız diceksiniz bukadar basit olay.

bundan sonra araştırırım sizde bedavadan para kazanın,

"şu şekilde olacak
    www.site adın/sitemap_index.xml.gz" şurdaki iki tırnak içine alınmış kelimeyi yazsaydınız bol bol teşekkür edicektim fakat onun yerine googlede arayın dediniz 6 senedir web işindeyim ve insanlara destek veriyorum, pes bişey demiyorum sizle alakalımı bilmem kişisel olarak yargılamıyorum kim olsa aynı şekilde davranırdım.

Senior Member RiNNeGaN's Avatar
    Real Name
    Levent
    Liked
    10 times
    Site güzel ama arkaplandaki reklam banneri hoş olmamış..Bilmeyen birisi sürekli boşluklara tıklayarak o sayfaya zorla girmesini sağlar gibi olmuş.