iyi gunler mert bey bildigim kadari ile adult siteler yada genel forum iceriginde adult olan siteler vbseo kullanimi yasakti yoksa ben mi yalnis biliyorum bi kisitlama yok mu o konuda ????
This is a discussion on vbseo nun kullanilamadigi forumlar hangileri yada sinirlama yok mu ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; iyi gunler mert bey bildigim kadari ile adult siteler yada genel forum iceriginde adult olan siteler vbseo kullanimi yasakti yoksa ...
iyi gunler mert bey bildigim kadari ile adult siteler yada genel forum iceriginde adult olan siteler vbseo kullanimi yasakti yoksa ben mi yalnis biliyorum bi kisitlama yok mu o konuda ????
My Forum:Forum
Adult forumlarda , şiddet teşvik eden forumlarda , terorizme destek veren forumlarda kullanımı yasaktır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
size om ile bildirdim bi site bi bakarmisiniz icerigi yasak degil mi vbseo da isterseniz burdanda yazasbilirim
My Forum:Forum
Cevap yazdım. Bana bildirmenize gerek yok. Ihlal eden site varsa vBSEO - vBSEO Piracy Reporting adresindne şikayet edebilirsiniz. Ben kod yazıyorum şikayetlerle başka departman ilgileniyor.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam