TfSEO: a Light Url-Rewrite (thread and forum only)
TfSEO: a Light Url-Rewrite (thread and forum only) - vBulletin.org Forum
bu linkteki eklentiyi inceliyordumda her nekadar vbseo kadar profesyonel olmasada sizce vbseo alternativi olabilirmi ?
This is a discussion on Vbseo`nun alternativi olabilirmi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; TfSEO: a Light Url-Rewrite (thread and forum only) TfSEO: a Light Url-Rewrite (thread and forum only) - vBulletin.org Forum bu ...
TfSEO: a Light Url-Rewrite (thread and forum only)
TfSEO: a Light Url-Rewrite (thread and forum only) - vBulletin.org Forum
bu linkteki eklentiyi inceliyordumda her nekadar vbseo kadar profesyonel olmasada sizce vbseo alternativi olabilirmi ?
Şahsi fikrimi sorarsanız vBSEO ile bahsettiğiniz modifikasyonu karşılaştırmayı düşünmek bile hata.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
gayet acik bir cevap oldu tesekkür ederim
Bilmiyorum bu konu altinda sormam dogrumudur ama biraz önce paypal hesabima havale gerceklestirdim takribi 3 gün icinde paypal hesabima yatmis olur vbseo lisansini alicam bu haftaici sormak istedigim bikac konu vardi
1.) Suanda zoints ile birlikte vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator eklentisini kullaniyorum vbseo yükledikten sonra eski sitemap`i silmem gerekirmi ?
2.) Vbseo`nun bu versiyonunda anladigim kadariyla serverda zend filan kurulu olmasina gerek yok lisansi almadan önce serveremda bulunup bulunmadigini kontrol etmem gereken bisey varmi ?
1. Hayır
2. Hayır, zaten siz de söylüyorsunuz zend ve ya ioncube'a gerek yok.