evet arkadaşlar vbseo nul version kullanan bir site biliyorum sitenin adı
So.gen.tr - Metin2 - Knight Online - Silkroad - Warrock - Karahan Online bu nul versiyon atrı vbulletin de nul versiyon herşey sahte gerğinin yapılmasını arz ederim
This is a discussion on vbseo nul Kullananlar var Ne yapmam Gerek ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; evet arkadaþlar vbseo nul version kullanan bir site biliyorum sitenin adý So.gen.tr - Metin2 - Knight Online - Silkroad - ...
evet arkadaşlar vbseo nul version kullanan bir site biliyorum sitenin adı
So.gen.tr - Metin2 - Knight Online - Silkroad - Warrock - Karahan Online bu nul versiyon atrı vbulletin de nul versiyon herşey sahte gerğinin yapılmasını arz ederim
vBSEO - vBSEO Piracy Reporting adresinden rapor edebilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert bey peki bu şikayetler yerine ulaşıyormu yani bir sonuç elde ediliyormu ? Şuan sitesinde vbseo kurulu olan bunla yetınmeyıp vbseo yu null olarak dağıtan birçok site var suan 1 dakika içinde bir çok site sayabilirim. Bunların gizli olduğunu söyleyeceksiniz ama en azından bir örnek göstermeniz hem biz lisanslı üyeleri rahatlatacaktır hemde hırsız insanları korkutacaktır diye düşünüyorum.
Bir siteden şüpheleniyorsanız lütfen şikayet edin. Gerekenler yapılmaktadır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
istediğin yere şikayet edebilirsin site bana ait![]()