vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo neden site seçiyor? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selamlar, Vbseo yetklilerine şunu sormak istiyorum.Vbulletin scripti herhangi bir içerik ayrımı yapmadan her siteye lisans satıyor.Benim anlamadığım başlı başına bir ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo neden site seçiyor?
Selamlar, Vbseo yetklilerine şunu sormak istiyorum.Vbulletin scripti herhangi bir içerik ayrımı yapmadan her siteye lisans satıyor.Benim anlamadığım başlı başına bir script olan vbulletin ayırım yapmıyor,o scriptin eklentisi olan vbseo site ayrımı yapıyor.Bence gereksiz bir tutum.Yetililerden bir cevap bekliyorum. Saygılar |
|
| ||||
| ||||
|
Daha önce Mert Bey açıklamıştı Vbseo basit bir eklenti degil, arama motorlarına yönelik çalışan bir script ve vbseo yapımcıları, yaptıkları yazılımın illegal sitelere katkı sağlamamasını amaç edinmiş bir yazılım aynı zamanda. |
|
| |||
| |||
|
Anasayfada örnek olarak verilen sitede illegal paylaşım almış başını gidiyor:$1400 in One Day with vBSEO! // psicofxp.com o konuda Mert Bey sadece warez veya sadece adult üzerine kurulu bir forum değilse kullanılabilir tarzında birşey belirmiş.Yani ben bu verilen siteden daha az illegal içerikli sitemde vbseo kullansam lisansımın iptal edilmeyeceğine garanti verilebilir mi? |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| vBSEO lisansının ödemesi yaptığınız an vBSEO sahibi olmuyorsunuz. Lisans aldıktan sonra bir yetkili lisansınızın aktif olup olmayacağına dair siteleri denetliyor ve bu denetim sonrasında lisans aktif ediliyor yada ödeme geri iade ediliyor. Kaldı ki yanlış bilgi veriyorsunuz. vBulletin müşteri seçen bir firmadır. vBulletin'i terör , crack gibi sitelerde kullandığınız tesbit edilirse lisansınız iptal edilir. Yada illegal vBulletin dosyaları yayınlayan bir siteniz varsa yine lisansınız iptal edilir. vBSEO prensip olarak illegal içeriğin arama motorlarında yukarı çıkmasını sağlamama kararı almıştır. Ancak son dönemde kullanım sözleşmemizde ufak bir değişiklik yapılmıştır. Sitelerin lisans aktivasyonunda önemli olan olgu sitenin genel içeriğidir. Yani bir sitede 50 değişik forum bölümü varsa bunlarıdan bir tanesi adult içerikli diğer 49 tanesi normal içerikse lisans aktif edilmektedir. Umarım anlatabilmişimdir çünkü bayağı hasta bir şekilde yazıyorum mesajları. Destekte aksama varsada kusura bakmayın ama 39 derece ateşe yakalandım.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| ||||
| ||||
|
@Yani bir sitede 50 değişik forum bölümü varsa bunlarıdan bir tanesi adult içerikli diğer 49 tanesi normal içerikse lisans aktif edilmektedir. Selam Genel içerikli bir forumum var 50-60 tane forumu var 3 tane izin verilmeyen forum var bunlar ( program download - divx bölümü ve oyun download bölümleri ) vbseo alabilirmiyim? |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
:S hadi ya bense sevinmiştim bu yeni kural için :S
|
|
| |||
| |||
|
Kullanım şartlarında şu madde var: Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Vbulletin lisans satarken site ayrımı yapmamaktadır. Sadece kendi link dizinine eklerken sitelerin uygunluğunu kontrol etmektedir. Fakat, uygunsuz içerik, özellikle warez (vbulletin dosyalarını dağıtmasa bile) sitelere destek hizmeti vermiyorlar. Yani sorduğunuz sorulara, yada site ile ilgili sorunlara, sitenizin lisans anlaşmasında belirtilen maddelerini ihlal ettiği gerekçesiyle yanıt vermiyorlar. Eğer lisanslı sitenizde warez vbulletin dosyaları dağıtıyorsanız zaten lisansınız iptal ediliyor. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Simdiye kadar warez yada terorist icerik barindirdigi icin lisansi iptal edilen site gormedim. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Şimdi başka domain üzerinden devam ediyor. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mert Gökçeimam dan sorumun cevabını aldım teşekkürler |
| Thread Tools | |
| |