vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Vbseo Logout Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar sitemde 3-4 gündür devam eden bir sorun var.Kullanıcılar yeni konu açtıklarında veya arama vb . şeyler yaptıklarında (login olurken ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar sitemde 3-4 gündür devam eden bir sorun var.Kullanıcılar yeni konu açtıklarında veya arama vb. şeyler yaptıklarında (login olurken beni hatırla kutucuğunu işaretledikleri halde) site tarafından otomatik çıkış yapıyorlar.Başkalarında da aynı problem var bu sorun seo dan kaynaklanıyor seo eklentisini plug in den iptal edince hata ortadan kalkıyor.Ya da firefox ile sitede gezerken bu sorun oluşmuyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Cookieleri sıfırlamak çözüm olmuyor sanırım.Sorunun seo kaynaklı olduğu kesin ! ![]() Users getting logged out - vBulletin SEO Forums Bu topicte arkadaş bendeki hatanın aynısını anlatmış. Bu sorunu kaldırmak için şu an firefox kullanıyorum.Diğer üyeler explorer kullanıdığından hepsinde bu sorun geçerli.Fikirlerinize ihtiyacım var.Ayrıca bu biçok kişinin başına geliyor mu bilmiyorum ama sebebini anlamış değilim. |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO lisansınız yok gözüküyor. Eğer lisans aldıysanız ve hesabınıza eklenmediyse lütfen bana PM ile ödeme ve forum bilgilerinizi gönderiniz. Aksi taktirde lisanssız program kullanmanın yasadışı olduğu ve hakkınızda yasal işlem yapılabileceğini unutmamanızı dilerim. Iyi çalışmalar |
|
| |||
| |||
|
bende de varmı diye denedim ama Allah a sukur yokmus |
|
| ||||
| ||||
|
Vbulletin cookie ayarlarında, varsayılan ayarlar dısında birkaç ayar deneyin bakalım ne olacak. Vbseo dan kaynaklı genel bir sorun olmadıgı kesin.. |
|
| |||
| |||
| Users getting logged out - vBulletin SEO Forums Burda da aynı sorundan madur olan biri var.Dediğim gibi seoyu plug inden kaldırınca düzeliyor.Panelden cookielerin ayarı normal.Şu an için çözüm firefox kullanmak. Bu seo nun function .. 60 saniye sorunu da var.Konu açamıyosun r10 da da bu sorun var.Ben hallettim neyseki şu an için tek sorunum logout.Acaba o nu da panel ayarından yapıyosun :( |
| Thread Tools | |
| |