vBSeo Lisansım var ama vbseo dosyalarımı indiremiyorum? Sebebi nedir? Expired oldu diye ben eski dosyalarıma ulaşamayacak mıyım?
This is a discussion on vBSeo Lisansım var ama vbseo dosyalarımı indiremiyorum? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSeo Lisansým var ama vbseo dosyalarýmý indiremiyorum? Sebebi nedir? Expired oldu diye ben eski dosyalarýma ulaþamayacak mýyým?...
vBSeo Lisansım var ama vbseo dosyalarımı indiremiyorum? Sebebi nedir? Expired oldu diye ben eski dosyalarıma ulaşamayacak mıyım?
Lisansınız esxpired statusunde ve su an indirebileceğiniz tüm vBSEO versiyonları kullanımda değil. Lisans yenilemeden vBSEO kullanamazsınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
şuan upgrade işlemini gerçekleştirdim. fakat benim eski forumumun adresi yazıyor orada ben onu nasıl değiştirebilirim?
Support ticket açmalısınız.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
yaklaşık 17 saat önce buraya yazdıktan hemen sonra supporttaki bölümde de aynı konuyu dile getirdim ve domain ismini yazdım. uzun bir süre cevap gelmeyince ingilizce dilinde de yazdım; Marco Mamdouh - vBulletin SEO Forums supporta licence transfer konusu olarak konuyu açmamı ilgileneceği söyledi ama o da ondan sonra daha online olmadı. ben vbseo kurmadım diye forumuma konu girmiyorum ve 2 gündür bu konuyla uğraşıyorum. buradaki arkadaşlardan hangisi support bölümüne bakıyor?
Hepimiz bakıyoruz ancak hepimiz 7/24 online değiliz ve online olamadığımız günlerde oluyor Alparslan bey.