vbseo lisansı ne kadar? sayfasına baktı 140 dolar + ve kurulum 79 dolar sanırım doğru mu? ve ben bu lisansı aldıktan sonra yeni versiyon çıktığında ücretsiz güncelleyebilir miyim?
This is a discussion on vbseo lisansı + kurulum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseo lisansý ne kadar? sayfasýna baktý 140 dolar + ve kurulum 79 dolar sanýrým doðru mu? ve ben bu lisansý ...
vbseo lisansı ne kadar? sayfasına baktı 140 dolar + ve kurulum 79 dolar sanırım doğru mu? ve ben bu lisansı aldıktan sonra yeni versiyon çıktığında ücretsiz güncelleyebilir miyim?
Selam Ramazan ,
vBSEO lisansı 149$ dır. Kurulum paketini ayrı olarak satın alabilirsiniz , kurulum paketi 79$'dır.
vBSEO lisansını ömür boyu kullanabilirsiniz ama 1 yıl sonra yeni versiyonları indirebilmek ve öncelikli destek'ten yararlanabilmek için lisansınızı yenilemeniz gerekir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
1 yıl içerisinde yayınlanan tüm versiyonları ücretsiz kullanabiliriz yani öyle mi?
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Teşekkürler.
peki 2. yıl ne kadar ücret ödenmesi gerekir yayınlanan versiyonlardan faydalanmak için?
Lisans yenileme ücreti 35$'dır.