vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo lisansı + kurulum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseo lisansı ne kadar? sayfasına baktı 140 dolar + ve kurulum 79 dolar sanırım doğru mu? ve ben bu lisansı ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vbseo lisansı ne kadar? sayfasına baktı 140 dolar + ve kurulum 79 dolar sanırım doğru mu? ve ben bu lisansı aldıktan sonra yeni versiyon çıktığında ücretsiz güncelleyebilir miyim?
|
|
| ||||
| ||||
|
Selam Ramazan , vBSEO lisansı 149$ dır. Kurulum paketini ayrı olarak satın alabilirsiniz , kurulum paketi 79$'dır. vBSEO lisansını ömür boyu kullanabilirsiniz ama 1 yıl sonra yeni versiyonları indirebilmek ve öncelikli destek'ten yararlanabilmek için lisansınızı yenilemeniz gerekir. |
|
| ||||
| ||||
|
1 yıl içerisinde yayınlanan tüm versiyonları ücretsiz kullanabiliriz yani öyle mi?
|
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler. peki 2. yıl ne kadar ücret ödenmesi gerekir yayınlanan versiyonlardan faydalanmak için? |
| Thread Tools | |
| |