vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo lisansı alımında paypal haricinde başka alternatif yokmu? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba vbseo ailesi. vbseo lisansı almak isitiyorum yalnız paypal hesabım olmadığı için sadece özelliklerini okumakla yetiniyorum mert bey daha önce ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vbseo lisansı alımında paypal haricinde başka alternatif yokmu?
merhaba vbseo ailesi. vbseo lisansı almak isitiyorum yalnız paypal hesabım olmadığı için sadece özelliklerini okumakla yetiniyorum mert bey daha önce başka bir forumda paypal hesabı olmayanlara yardımcı olabildiğinizi okumuştum mümkünse ücreti sizlere posta havalesi yada iş bankası hesabınız varsa işbankası hesabınıza havale yapsam lisansı benim adıma alabilirmisiniz. 3 yada 4 gün önce sizlere özel mesaj göndermiştim bu konu hakkında yalnız yoğun olmanız nedeniyle okuyamamışsınız sanırım yardımcı olursanız sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
|
özel mesajı bu adresten göndermiştim ve 2CO seçeneği hiç dikkatimi çekmemişti şu anda ücreti havale yaptım ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum :$ crawlability' den bir mail geldi yalnız kullanıcı adı yada şifre gibi bişey gelmedi sanırım forum kontrol ediliyor. edit. mert bey normal üyeliğimle download bölümünü görebiliyorum artık ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. |
|
| ||||
| ||||
|
teşekkür ederim sizlerede iyi çalışmalar.
|
|
| |||
| |||
|
peki llisansım nezaman aktıf olur
|
| Thread Tools | |
| |