buy nowdan gerekli işlemleri ödememi falan yaptım.
Şimdi hangi yolu izleyeceğim.
Bilgi verirseniz sevinirim. yanlış birşey yapmak istemiyorum.
This is a discussion on vBSEO lisansı almak için paypal ödememi yaptım. Şimdi?? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; buy nowdan gerekli iþlemleri ödememi falan yaptým. Þimdi hangi yolu izleyeceðim. Bilgi verirseniz sevinirim. yanlýþ birþey yapmak istemiyorum....
buy nowdan gerekli işlemleri ödememi falan yaptım.
Şimdi hangi yolu izleyeceğim.
Bilgi verirseniz sevinirim. yanlış birşey yapmak istemiyorum.
https://www.vbseo.com/downloads/ kısmında bilgilerim görünüyor.
sitem ne zaman onaylanır? onaylanıp onaylanmadığını nerden anlarım?
https://www.vbseo.com/downloads/ bu kısımda dosyalarda var statusde open yazıyor ama sizlerden bilgi gelmeden yanlış bişey yapmayım diyorum.
bilgi verirseniz sevinirim.
vBSEO :crazy:
Eğer dosyaları görüyorsanız download edip kurulum yapabilirsiniz demektir.Hayırlı olsun![]()
ama onay maili falan almadım :( domainimin sitemin onayladnığına dair yani.
hayırşimdi kuracağım sonra kabul edilmemiş falan olacak uraş dur![]()
VBSEO yu çekebiliyorsanız ki şu an nickiniz turuncu olmus, lisanslı kullanıcı olmussunuz anlamına gelmekte yani çekip kurabilirsiniz zaten onaylanmıs.
Onaylanmasa, vbseo kullanıcısı haline gelmezdi hesabın
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
bir yerde daha sormuştumdendi. yani gelmesi gereken bir mail varmış ama bana gelmedi.mail gelmeden dosyaları atsan bile aktive kodu çalışmaz onay vermeleri lazım
ben hala beklemedeyim...
birde bugun vBSEO Sitemap Alert: Not Installed? başlıklı Joe Ward tarafından pm gelmiş bu nedir acaba?![]()
hala kurmadım, hala arkadaşların bahsettiği onay maili gelmedi hala bekliyorum :(
Arkadaşım senin için bir problem yok.vBSEO yu kurabilirsin...
Onay maili spam kutunuza takılmış olabilir. Lisansınız onaylanmış ve kullanabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam