vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO lisansı almak için paypal ödememi yaptım. Şimdi?? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; buy nowdan gerekli işlemleri ödememi falan yaptım. Şimdi hangi yolu izleyeceğim. Bilgi verirseniz sevinirim. yanlış birşey yapmak istemiyorum....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
buy nowdan gerekli işlemleri ödememi falan yaptım. Şimdi hangi yolu izleyeceğim. Bilgi verirseniz sevinirim. yanlış birşey yapmak istemiyorum. |
|
| ||||
| ||||
| https://www.vbseo.com/downloads/ kısmında bilgilerim görünüyor. sitem ne zaman onaylanır? onaylanıp onaylanmadığını nerden anlarım? https://www.vbseo.com/downloads/ bu kısımda dosyalarda var statusde open yazıyor ama sizlerden bilgi gelmeden yanlış bişey yapmayım diyorum. bilgi verirseniz sevinirim. |
|
| |||
| |||
|
Eğer dosyaları görüyorsanız download edip kurulum yapabilirsiniz demektir.Hayırlı olsun |
|
| ||||
| ||||
|
ama onay maili falan almadım :( domainimin sitemin onayladnığına dair yani. hayırşimdi kuracağım sonra kabul edilmemiş falan olacak uraş dur |
|
| ||||
| ||||
| VBSEO yu çekebiliyorsanız ki şu an nickiniz turuncu olmus, lisanslı kullanıcı olmussunuz anlamına gelmekte yani çekip kurabilirsiniz zaten onaylanmıs. Onaylanmasa, vbseo kullanıcısı haline gelmezdi hesabın |
|
| ||||
| ||||
|
bir yerde daha sormuştum Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
ben hala beklemedeyim... birde bugun vBSEO Sitemap Alert: Not Installed? başlıklı Joe Ward tarafından pm gelmiş bu nedir acaba? |
|
| ||||
| ||||
|
hala kurmadım, hala arkadaşların bahsettiği onay maili gelmedi hala bekliyorum :(
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaşım senin için bir problem yok.vBSEO yu kurabilirsin...
|
| Thread Tools | |
| |