vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo lisansı alıcam ama bir kaç sorum var.. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Öncelikle Merhaba Son günlerde vbseo çok övülüyor.. gerçektende güzel bende lisans almayı düşünüyorum. fakat aklıma takılan ve yapabileceğimi sanmadığım bir ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Öncelikle Merhaba Son günlerde vbseo çok övülüyor.. gerçektende güzel bende lisans almayı düşünüyorum. fakat aklıma takılan ve yapabileceğimi sanmadığım bir kaç şey var İlk sorum kredi kartım ve paypalım yok lisansı nasıl alıcam Diğeri ise lisans ücreti YTL olarakmı yoksa $ olarakmı alınıyor yoksa her 2'side oluyormu Sorularmızı cevaplarsanız sevinirim.. Saygılarımla |
|
| ||||
| ||||
|
Selam Mehmet Ali , Kredi kartı kullanan bir arkadaşınızdan veya paypal kullanan birisinden yardım isteyebilirsiniz bu konuda. vBSEO ücreti $ cinsindendir ancak kredi kartınıza $ karşılığına çevrilmiş şekilde gelebilir. Iyi çalışmalar |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler
|
| Thread Tools | |
| |