vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo lisans satın almayla ilgili within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; bugün vbseo lisans satın almak icin gerekli bilgileri doldurdum ama son aşamaya geldiğimde kredi kart no yu kabul etmiyor? kredi ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo lisans satın almayla ilgili
bugün vbseo lisans satın almak icin gerekli bilgileri doldurdum ama son aşamaya geldiğimde kredi kart no yu kabul etmiyor? kredi kart arkadaşın. bu yüzden kendisine pek fazla ulaşma şansım yok acaba doldurumda yanlış birşey mi yaptım Mert bey yardımcı olurmusunuz... |
|
| ||||
| ||||
|
Selam Seyhmus , Kredi Kartını kabul etmiyorsa açıkçası yapabileceğimiz hiçbişi yok. Arkadaşınızın kredi kartı internet kullanımına kapalı olabilir veya limit yeterli olmayabilir. |
|
| |||
| |||
|
Evet Mert bey, arkadaşımın daha doğrusu site ortağımın kredi kartını dondurmuşlar, bu yüzden kabul etmiyor.İlginiz için teşekkürler. Lisansı satın aldıktan sonra yazacağım tekrar Kolay gelsin |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
|
Kredi Kartınızın türünü seçmeniz gerekmektedir. Onun haricinde dediğim gibi kredi kartı sorunlarını bankanız ile görüşmeniz lazım. Bizim kredi kartları için malesef yapabileceğimiz şey yok çünkü o sistemin kontrolü bizde değil.
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba öncelikle. Mert bey ben şeyhmusun bahsettiği arkadaşıyım. Lisansı bugün 2CO seçeneği ile satın aldık. 2 mail geldi bana , ilkinde makbuz bilgileri. ikincisinde ise tam anlayamadığım ve beni bilgi almak için foruma yönlendiren mesaj şöyleydi ; Quote:
mesajda ne demeye çalışıyor bu vatandaş ve benim ne yapmam lazım vbseo kurmak için. çözüm ve önerilerinizi bekliyorum. başarılar. |
|
| |||
| |||
| Joe Ward sıze aktıf olunca download ıcın pm atacakmıs bekleyın dıyor kısaca... |
|
| |||
| |||
|
illegaliteye karşı kontrol yapacaklarını biliyorum da , forumumuzdaki joe ward ' a P.M atın diyor bi yerde , onu niçin istiyor ? |
|
| |||
| |||
|
o sana pm atıyor senın atmana gerek yok
|
|
| ||||
| ||||
|
Bahsedilen olgu sitenizin kontrol edildiği anda kapalı olduğudur. Bundan dolayı kontrol gerçekleşmemiştir. Sitenizi açtığınız zaman Joe Ward'a PM atarsanız gerekli kontrol yapılacaktır.
|
|
| |||
| |||
|
Mert Bey Bekliyoruz PM atıldı size.. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürle Mert Bey Benzer konular kaldırılıyor. 15 dk da hazırdır inşallah. Biz çoğunu silmiştik hatta bilmediklerimizde var teşekkürler |
|
| |||
| |||
|
Mert bey bu arada forumumuz cep sitesi üzerine kurulu pc programları dediğiniz şekilde tümü kaldırıldı.. Warez,crack,serial bir kaç tane vardı onlarıda kaldırdık Forum temizdir.. Gördüklerimiz anında siliniyor! saygılarımla ... |
| Thread Tools | |
| |