vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo link ayarlari within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba yeterli ingilizcem yok. şunu öğrenmek istiyorum bilginiz varsa www.site.com/eglence/5454-super-mario-oyunu.html eglence alt forum normal olarak ben linki www.site.com/5454-super-mario-oyunu.html olarak ayarlayabiliyormuyuz? ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo link ayarlari merhaba yeterli ingilizcem yok. şunu öğrenmek istiyorum bilginiz varsa www.site.com/eglence/5454-super-mario-oyunu.html eglence alt forum normal olarak ben linki www.site.com/5454-super-mario-oyunu.html olarak ayarlayabiliyormuyuz? forumlar klasör olarak göstersin bu normal ama konular klasörün icerisinde gibi göstersin istemiyorum. bu konuda bilgisi olan varmı? |
|
| |||
| |||
|
ücretsiz yardim bukadar olur diyorsunuz yani. cok sagol
|
|
| ||||
| ||||
| url rewrite ayarlarında konu linki ayarlarında özele bakarsan orda [forumtitle]/[threadid]-[threadtitle].html şeklinde bir yazı görürsün oradan [forumtitle] kısmını kaldırırsan hangi forumda olduğu gözükmez aynı şekilde yer değiştirerek yada örnek olarak verilen taglarla linkini ayarlayabilirsin =)
|
|
| |||
| |||
|
ayarları yapıyorum fakat kaydetmiyor kaydediyorum. yine eski ayarlara dönüyor cözemedim birtürlü..
|
|
| ||||
| ||||
|
bendede aynı sorun var malesef =)
|
|
| |||
| |||
|
Forum URLs Advanced Settings (+) Forum Pagination Custom: [forum_page].html yapiyorum. kaydet yapiyorum. hatasiz kayit yapildigini gösteriyor. fakat hic birşey degismiyor. tekrar ayni default ayarinda gösteriyor. cözemedim |
|
| |||
| |||
|
söylediginiz tam olarak nedir anlamadim vseo kurdugum adresmi ?
|
| Thread Tools | |
| |