vBSeo Kurunca zoints dosyalarının ftp de kalması sorun olurmu?
This is a discussion on vBSeo Kurunca zoints dosyalarının ftp de kalması sorun olurmu? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSeo Kurunca zoints dosyalarýnýn ftp de kalmasý sorun olurmu?...
vBSeo Kurunca zoints dosyalarının ftp de kalması sorun olurmu?
vBSEO forumlarında sadece lisans sahiplerine destek verilmektedir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Izın verilen kişiler sadece lisanslı site için destek talep edebilir ve bu destek sadece site sahibi teknik konularda bilgili değilse gerçekleşir. Imzanızda vbulletin destek sitesi kullanıp birde kalkıp teknik konularda üçüncü şahıslara izin vererek kendinizi garip bir statüye sokuyorsunuz. Dışardan bakınca lisansı olmayanların destek görmesini sağlamak amacındasınız şeklinde duruyor mesajınız.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Hiçbirşeye mecbur değilim. Kaldı ki müşteri olmanız sizin kimsenin sahibisiniz gibi hareket etmenize müsade etmez. Saygılı olmadığınız ve insan gibi mesaj atmadığınız müddetçe her sorunuz ignore bile edilebilir. Önemli olan saygı sınırını çizmeyi başarabilmenizdir. Dün akşamdan beri bu sınırları bilmediğinizi fazlasıyla ortaya koymaktasınız.
Yazmadan duramadım, herhangi bir sorunum yok şimdilik, henüz yeni ve lisanslı bir kullanıcınızım. Fakat görüyorum ki burada sorulara cevap almak yerine, sorulan sorularda cevaplayanı kolaylaştıracak açıklamalar yapılacağına, "öyle bir soru sormalıyım ki cevap verememeli" tarzında yazılarla karşılaştım. Üzüldüm bu yüzden. Mert Gökçeimam arkadaşımızla gurur duyup, burada bize yardımcı olmaya çalıştığından dolayı teşekkür etmemiz gerekirken, bu yazılanlar kusura bakmayın ama rezalet. İngilizce bilmeyip, seo kullanan onca insana yetişmeye çalışıyor. Bu zamana kadar yaptığın yardımlardan ve bundan sonra yapacağın yardımlardan dolayı teşekkürler Mert Gökçeimam... İyi çalışmalar.