vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo kurulum sorunlarım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Bir süre önce aldığım vbseo yu nihayet kurmaya başladım, fakat hemen sorunlarım belirmeye başladı . Upload klasöründeki dosyaları ftp ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo kurulum sorunlarım
Merhaba Bir süre önce aldığım vbseo yu nihayet kurmaya başladım, fakat hemen sorunlarım belirmeye başladı |
|
| |||
| |||
|
Birde şöyle söylüyeyim ; config_vbseo.php izni 666 yapınca sayfa beyaz olarak açılıyor izinler 644 iken normal şifre ekranı geliyor ama config e yazma izniniz yok diyor o zaman da:( |
|
| |||
| |||
|
Tekrar attık ama bir değişiklik yok malesef
|
|
| |||
| |||
|
Mert bey ilginize teşekkürler, bir şekilde kurmayı başardık. Tr karakter sorunum çıktı onuda düzeltik. Fakat şimdide forumdaki bannerler gözükmüyor, bu sorunu nasıl aşabilirim acaba? İlginiz için şimdiden teşekkürler Last edited by TuRKMEN; 08-03-2008 at 03:54 PM. |
|
| |||
| |||
|
Forumun logosu ve Reklam aldığım firma bannerleri. Hepside gif olarak kayıtlı ve serverimizde yüklü. Ayrıca şimdi farkettim oluşturduğum album resimleride çıkmıyor. Ayrıca daha önceden çıkıyordu. Forumda domain.com u www.domain.com a yonlendirilmesi isimli konusunun öneminden bahsetmeniz üzere , tarif ettiğiniz şekilde ayarlama yapmaya çalıştık. Fakat htaccess teki değişikliği yapınca resimler ve logomuz çıkmıyor. Yaptığımız değişikliği geri alınca resimler gözüküyor |
| Thread Tools | |
| |