vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on vBSEO Kurulum Servisi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSEO.com Helpdesk...
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
kurulum satın aldım ama türkçe yazdım sorun olurmu acaba ingilizcem yok ingilizce yazmam gerekiyorsa ne yazmalıyım ticked'a teşekkürler.
Türkçe ticket açabiilrsiniz.
ne kadar saçma bi iş hem alıyorsun hemde ücretli servis forumu kullanıyoruz diyede para alın daha iyi olur burası satış sitesimi destek sitesimi neresi anlayamadım ayrıca olumsuz yorum yapanlara burada hemen taaruza geçilmiş adminlik mi yapıyorsunuz yoksa kabadayılıkmı burdaki herkesin admin olduğunu unutmayın ilk önce adminlik konusunda biraz bişeyler öğrenin ondan sonra bu işte yardımcı olun en iyi yardım sakin ve alaysız şekilde olur böyle yorum yapanları aşağılayarak değil![]()
Destek sitesi demek kurulumları bizim yapmamız demek değildir. Bir servis yapılması isteniyorsa karşılığı ödenmek zorundadır. Kimseye bu servisler zorla satılmıyor.
Size bundan sonraki hayatınızda başarılar. Ancak bir daha yukarıdaki gibi bir mesaja vBSEO forumlarında müsade edilmeyeceğini bilginize sunarım.
Kimsenin kimseye işini nasıl yapması gerektiğine dair ders verme hakkı bulunmamaktadır.
Kurulum servisi ücreti tek seferde ödemek üzere 79$'dır.
Vay canına vay 130 tl sadece bir seyi kurmak milletin bu kadar parası cokmu yaw buraya kriz vurmamıs belli
Merhaba biz kurulum yaptırmak istiyoruz da . Şöyle bi sorum olacak biz kurduk seo yu fakat ayarları doğru yapamadık siz eski kurdugumuzu silip komple bastan mı kuruyorsunuz ?
vBSEO kurulum servisi default ayarlar içermektedir.
dün akşam install ile birlikte satın aldım ftp bilbilerinide tictek attım ama hala yardımcı olan biisi cıkmadı
Beyefendi ,
Ticketlar müsait olduğumuz anlarda cevaplandırılır. Ortalama cevap süresi 24 saattir.