vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO Kurulum Servisi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; VBSEO Kurulum Servisi Kurulum servisini satın aldığınızda , vBSEO takımı forumunuzda vbseo 'nun kurulumunu yapar. vBSEO ve Kurulum Servisi Satın ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO Kurulum Servisi VBSEO Kurulum Servisi Kurulum servisini satın aldığınızda , vBSEO takımı forumunuzda vbseo'nun kurulumunu yapar. Bu servis Vbseo tarafından sağlanan arama motoru optimizasyonu faydalarından yararlanmayı amaçlayan ancak kurulumu bitirecek teknik beceriye sahip olmayan veya hızlı bir kuruluma ihtiyaç duyan forum saahipleri için tasarlanmıştır. Bunun için , forumunuza ait şu bilgileri bize sağlamanız gerekmektedir:
vBSEO Home - vBSEO Support VBSEO Versiyonları Kurulum servisimiz vBSEO 3.1 ve gelecek versiyonlar içindir Zend ve IonCube şifrelemeli geçmiş versiyonlar için destek sağlamamaktayız. Kurulum Servisinin ıçeriği:
http://www.vbseo.com/forums/ Templateleriniz içerisinde belirlenmiş bir bölüm olmalıdır aksi halde bu adım tamamlamayacaktır. vBSEO Destek Takımı bu adımı tamamlamak için gerekli olan alanı açmakla yükümlü değildir. Bu adım opsiyoneldir. Kurulum tamamlanma süresi vBSEO Destek Takımı siparişinizi aldığı an kurulumu tamamlayacaktır. Ancak vBSEO Takımı değişik saat dilimlerinde yaşadığından dolayı ticketınız açıldığı anda aktif çalışanlarımız aktif olmayabilir. Genelde çoğunlukla kurulumlar siparişi takip eden 1 saat içerisinde tamamlanmaktadır ancak yinede kurulum işlemine başlanması 24 saati bulabilir. NOT: Eğer tercih ettiğiniz bir kurulum saati günü varsa lütfen kurulum bilgilerini içerecek destek ticket'ı içerisinde bu saati belirtiniz. Belirttiğiniz saat dilimi eğer herhangi bir site yetkilisi için uyun bir zaman değilse belirttiğiniz zamana en yakın süre içerisinde kurulum işlemi gerçekleşecektir. Eğer kurulum için herhangi bir zaman dilimi belirlemezseniz vBSEO Destek takımından birisi siparişinizi aldığı anda kurulum işlemi gerçekleşecektir. Limitler vBSEO Destek takımı sadece vBSEO kurulum siparişinizi tamamlamakla yükümlüdür. Kurulum servisi forum , server veya vBSEO kurulumu ile ilgili olmayan hataları düzeltme işlemi içermemektedir. Kurulum servisi sadece BİR vBSEO lisansı için tek bir serverda geçerlidir. Şu aşamada kurulum işlemini birden fazla server içeren konfigurasyonlarda geçerli değildir. Kabul Edilmiş Kullanım sözleşmesini geçmil ancak yinede site içeriğinde uygun olmayan içerik bulunan siteler kurulum işleminde gecikmeler yaşayabilirler. Bu tarz siteler ile ilgilenen Destek takımında bazı çalışanlarımız bulunmaktadır. Bundan dolayı kurulum ancak destek takımımız aktif olduğunda gerçekleşecektir. Bütün destek elemanlarımız kurulumları tamamlama konusunda yetkili değillerdir. Başarısız Kurulum Eğer vBSEO Destek takımı herhangi bir sebeple kurulumunuzu tamamlayamazsa sizi bu konuda bilgilendirecekler ve ardından hem Kurulum Servisi siparişiniz hem vBSEO lisansınız size geri ödenecektir ( eğer sipariş ettiyseniz vBSEO marka kaldırma opsiyonuda ) Şifreniz & Güvenlik Kurulum servisini sipariş ederek bize sitenize giriş yapma yetkisi sunmaktasınız (FTP ve vBulletin AdminCP) . vBSEO kurulum servisini tamamlamakla yetkilidir. Kurulum işleminin tamamlanmasından sonra vBSEO'nun sitenize yapılabilecek yetkisiz girişler ile hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bundan dolayı kurulum işlemi tamamlandıktan sonra FTP ve vBulletin AdminCP şifrelerinizi değiştirmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca güvenliğiniz için şifrelerinizi periyodik olarak değiştirmenizi güvenliğiniz için tavsiye ediyoruz. Kurulum servisini sipariş ettikten sonra siteniz ile ilgili giriş bilgilerini GÜVENLİ destek ticket merkezi aracılığı ile göndermelisiniz. Destek merkezimiz SSL sertifikası içermektedir ve datalarınızı gönderme sırasında korumaya almakadır. SSL sertifikamız COMODO tarafından sağlanmaktadır. Ücret Kurulum servisi ücreti tek seferde ödemek üzere 79$'dır. Kurulum işlemi gerçekleştikten sonra bu ücreti geri ödemesi bulunmamaktadır.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support Last edited by Mert Gökçeimam; 03-17-2008 at 03:44 PM.. |
|
| ||||
| ||||
|
Bence bu servis saçma..Hep o kadar para veriyor millet hemde kurulum için ücret alıyyor. Bu bir lokantada servis yaptığı için para istemesi gibi bişey.. |
|
| ||||
| ||||
| Ona ben karar veririm. Nasıl destek verdiğinizide görüyoruz |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Neyse konuyu kitlede uzatmayalım |
|
| ||||
| ||||
|
hım oke kuralları öğrenmiş oldum teşekkürler bilgi için..
|
|
| |||
| |||
|
Mert bey iyi günler ben bir süre önce vbseo aldım fakat o sitemi kapattığım için vbseo kurulmadı şimdi yeni bir site açıyorum vbseo kurulumu için alan adının değişmesi bir problem yaratırmı? birde kurulum desteği almak istiyorum fakat kartımı iptal ettirdiğim için paypal kullanamıyorum bir konuda sizin paypal için yardımcı olabileceğinizi okumuştum havale yada eft yapsam yardımcı olurmusunuz? birde vbforumu normal bir hosta kuracağım vbseo için bu sorun olurmu? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla |
|
| ||||
| ||||
|
Domain değiştirmende bi sorun olmaz ticket at değiştirirler.
|
|
| |||
| |||
|
saoll
|
|
| |||
| |||
| yenı hesap aldım nezaman aktıf olur
yenı hesap aldım nezaman aktıf olur
|
|
| |||
| |||
| Sadece Kurulum Servisi Satın Al ben bunu satın aldım sanırım ne yapmam lazım vbseo almak istiyorum nasıl duzeltebılırız arkadaslar
|
|
| |||
| |||
|
pekı yanlıs servıs aldım nasıl duzeltıcez arkadasım
|
| Thread Tools | |
| |