vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO Kurulum Bilgileri within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; url rewrite ayarlarını değiştirerek...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Mrb. benim sormak istediğim ayyas ta kullanılan ayarları yuklemesek bur sakıncası varmı hit indexleme vs acısından vbseo kendı ayarları ıle kalsa bır problem olurmu |
|
| ||||
| ||||
| jointr.com için ayyas ın ayarlarını yüklememişim de onun için sordum şimdi yuklesem sanırım lınklerın yenıden indexlenmesi gerekecek. |
|
| |||
| |||
| iyi download ettim..ama index.php olayini anlamadim.. |
|
| ||||
| ||||
| http://www.vbseo.com/attachments/f20...rkish_pack.zip dosyasını indirin docs klasörü içerisindeki readme.html dosyasını okuyun. |
|
| |||
| |||
| yaw mert bey daha once deseydinya test.php eski versiyonlar icindir.. bide sole bisey var..ben en son surumunu download ettim..insallah v bulletin 3.7.0 ile calisir..bide 1 kere download ettikten sonra 2 kere download etmek icin tekrar 150 dolar istiyor.. allahtan silmemisim dosyayi.. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Iyi çalışmalar |
|
| |||
| |||
| Quote:
nasi yani...?null mu demek istedin..daha kurmadim bile... bugun aldim lisansi daha |
|
| |||
| |||
| However, at this time, we have disabled your vBSEO license and you will not be able to successfully download, install, upgrade, or access our priority support ticketing system. We now require you to provide alternative payment to re-activate your license. Otherwise, you are NOT permitted to use vBSEO and must un-install immediately emailimde yazan yazi..cok ilginc...tekrar odeme yapiniz diyor...dalga mi geciyosunuz allahkina |
|
| |||
| |||
| Bir sonraki adım olarak Admin Panelinize login olarak docs klasöründe yer alan crawlability_vbseo.xml product'ını import edeceksiniz. hangi docs klasörü bu nedir nerden nasıl yapılır acaba?? |
|
| |||
| |||
| tamam dediğiniz gibi yaptım ancak bu seferde forumda alt alanlara girdiğimde resimlerin hiçbirisi görüntülenemiyor... Bkz: Akvaryum's - vBulletin |
| Thread Tools | |
|
|