MErt abı her şeyı yerlı yerıne kurdurö...SAdece ek bır eklentı vermısson Ayyasda da kullandığım dedığın ekı nereye yukleyeceğımı anlamadım....
Lunklerın hıç bırı çalışmıyor :( 404 hatası verıyor yardımcı olurmusun
This is a discussion on vBSEO Kurulum Bilgileri within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; MErt abı her şeyı yerlı yerıne kurdurö...SAdece ek bır eklentı vermısson Ayyasda da kullandığım dedığın ekı nereye yukleyeceğımı anlamadım.... Lunklerın ...
MErt abı her şeyı yerlı yerıne kurdurö...SAdece ek bır eklentı vermısson Ayyasda da kullandığım dedığın ekı nereye yukleyeceğımı anlamadım....
Lunklerın hıç bırı çalışmıyor :( 404 hatası verıyor yardımcı olurmusun
404 hatası alıyorsanız .htaccess dosyasını upload etmemişsiniz demektir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
VBSEO yu kurdum fakat firefoxda ve operada konulara cevap yazılınca sayfa gelmiyor geri.Ama mesaj gidiyor.
Aynı zamanda htaccessden dolayı sanırım,admincp ve modcpye girince ana sayfaya yönleniyor.
Nasıl çözümleyebilirim?
Kullandığınız .htaccess içeriği nedir ?
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
merhabalar,
zointten seo ya donmustum Rewrite URLs and insert keywords secenegını aktıf edersem iyi olacagı soylendı (bır arkadsım tarafından)
ayyas ta kullandıgınız xml dosyasını urun yonetıcısnden mı eklıycez ben tam bılmıyorumda kusura bakmayın bırde
insert keywords bunu nereden aktıf edıcem acaba yardımcı oursanız cok sevınırım.
ıyı calısmalar.
hallettim tsk![]()
Last edited by BEyefendi; 01-27-2008 at 05:09 PM.
Kurdumda bazı sorunlar oldu onları halledince daha iyi olacak umarım.
Last edited by JeaLouS; 02-25-2008 at 08:41 PM.
merhabalar
lisansı biraz önce aldım
download alanında test php ile deneyin deniyor ama ben öyle bir şeye rastlamadım
ne yapabilirim
Test php eski versiyonlar için geçerlidir.
Bu dosyada işinize yarayacak Türkçe dökümanları bulabilirsiniz.
http://www.vbseo.com/attachments/f20...rkish_pack.zip
üstadım olmadı beceremedim ya
indirdim dosyalar falan tamam
ama:(
Olmayan noktaları bir konu açarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım.
Konuyu açtığınız zaman neleri yaptığınızı sırasıyla belirtirseniz ve aldığınız hataları net betimlerseniz sevinirim.
ben ayyas url rewrite ayarlarını yükleyeceğimi yazmıştım bir süre önce ancak linkler bozulmnus dikkatte etmemişim (niye böyle oldu anlamadımda)
şimdiki linkler
http://www.varbak.com/forum/turkiyey...ye-icin-onemi/
bu şekilde yaklaşık 1 aydan fazladır indexleri düşürmüşmüdür bunu nasıl düzeltirim.
yani xml yi silsem yeterlimi başka birşeye gerek varmı ve nereden silcemi göremedim :(
Sorunuzu anlamadım
Lisansı satın aldım ama nasıl indirecem vbseo yu downloads deyince yine satın ama yerine yönlendiriyor.. yardım edermisiniz...
Mert Bey mrb.
benim linkler
diye görünürken başka bir vbseo lu sitede linklerPHP Code:http://www.siteadı.com/forum/turkiyeye-sahip-cik/29392-bor-madeni-ve-turkiye-icin-onemi/
şeklinde görünüyor yani bende sondaki html yokPHP Code:http://www.siteadı.com/forum/turkiyeye-sahip-cik/29392-bor-madeni-ve-turkiye-icin-onemi.html