vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO Kurulum Bilgileri within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; MErt abı her şeyı yerlı yerıne kurdurö...SAdece ek bır eklentı vermısson Ayyasda da kullandığım dedığın ekı nereye yukleyeceğımı anlamadım.... Lunklerın ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
MErt abı her şeyı yerlı yerıne kurdurö...SAdece ek bır eklentı vermısson Ayyasda da kullandığım dedığın ekı nereye yukleyeceğımı anlamadım.... Lunklerın hıç bırı çalışmıyor :( 404 hatası verıyor yardımcı olurmusun |
|
| |||
| |||
| VBSEO yu kurdum fakat firefoxda ve operada konulara cevap yazılınca sayfa gelmiyor geri.Ama mesaj gidiyor. Aynı zamanda htaccessden dolayı sanırım,admincp ve modcpye girince ana sayfaya yönleniyor. Nasıl çözümleyebilirim? |
|
| ||||
| ||||
|
merhabalar, zointten seo ya donmustum Rewrite URLs and insert keywords secenegını aktıf edersem iyi olacagı soylendı (bır arkadsım tarafından) ayyas ta kullandıgınız xml dosyasını urun yonetıcısnden mı eklıycez ben tam bılmıyorumda kusura bakmayın bırde insert keywords bunu nereden aktıf edıcem acaba yardımcı oursanız cok sevınırım. ıyı calısmalar. hallettim tsk Last edited by BEyefendi; 01-27-2008 at 05:09 PM.. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
"Yedeklenmiş bir (.xml) ayar dosyasını geri yükle" bölümünden xmlyi yükleyin. |
|
| |||
| |||
|
Kurdumda bazı sorunlar oldu onları halledince daha iyi olacak umarım.
Last edited by JeaLouS; 02-25-2008 at 08:41 PM.. |
|
| |||
| |||
|
merhabalar lisansı biraz önce aldım download alanında test php ile deneyin deniyor ama ben öyle bir şeye rastlamadım ne yapabilirim |
|
| ||||
| ||||
|
Test php eski versiyonlar için geçerlidir. Bu dosyada işinize yarayacak Türkçe dökümanları bulabilirsiniz. http://www.vbseo.com/attachments/f20...rkish_pack.zip |
|
| |||
| |||
|
üstadım olmadı beceremedim ya indirdim dosyalar falan tamam ama:( |
|
| ||||
| ||||
|
Olmayan noktaları bir konu açarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım. Konuyu açtığınız zaman neleri yaptığınızı sırasıyla belirtirseniz ve aldığınız hataları net betimlerseniz sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
şimdiki linkler http://www.varbak.com/forum/turkiyey...ye-icin-onemi/ bu şekilde yaklaşık 1 aydan fazladır indexleri düşürmüşmüdür bunu nasıl düzeltirim. yani xml yi silsem yeterlimi başka birşeye gerek varmı ve nereden silcemi göremedim :( |
|
| |||
| |||
| Vbseo lisans satın aldım
Lisansı satın aldım ama nasıl indirecem vbseo yu downloads deyince yine satın ama yerine yönlendiriyor.. yardım edermisiniz...
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert Bey mrb. benim linkler PHP Code: PHP Code: |
| Thread Tools | |
| |