vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO Kurulum Bilgileri within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by Mert Gökçeimam İkili sayılar - Vikipedi Tam Soramadım Galiba Binary Modda Nasıl Ftp ye Up Edicez demek ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Quote: |
|
| ||||
| ||||
| Isminize kayıt edilmiş bir lisans bulunmamakta. Eğer vBSEO lisansı aldıysanız ve lisansınız isminize kayıt edilmediyse lütfen bana forum adresiniz ve ödeme bilgilerinizi özel mesaj ile gönderiniz. Yoksa vBSEO forumdalarında vBSEO desteği sadece lisanslı kullanıcılara verilmektedir.
|
|
| |||
| |||
|
Doğrudur Henüz Lisansım Yok. Şuanda Forumumda zoints seo kurulu fakat vBSEO hakkında yeterince bilgi sahibi olduktan sonra lisans almayı düşünüyorum.
|
|
| ||||
| ||||
| Sistemin çalışmasıyla ilgili soruları açıklayıcı konular mevcut. Bunlar haricinde sorunuz varsa yeni konu açıp sorarsanız cevaplamaktan memnunluk duyarım. Ancak vBSEO'yu sitenize kurup deneme yapma gibi yasal bir imkanınız bulunmamaktadır. Nulled versiyonu kurarsanız yasalara aykırı bir işlem yapmış olursunuz ve o işlem içinde desteği vBSEO forumlarında bulamazsınız.
|
|
| |||
| |||
|
Yo Hayır Yanlış Anladınız Herhangi Bir Test Yapmak Değil Amacım Sadece zoints den daha yararlı olduğunu iyice kavramak için şuan bu forumdayım. Google da 150k dan fazla indexli sayfalm var onların silinecek olması beni korkutuyor acıkcası vBSEO ile forumun daha yararlı olacağını söylüyorlar bende araştırmadayım.
|
|
| ||||
| ||||
|
Eski konularınızın formatı nedir ? Yazarsanız eski konuların ya 301 redirect ile yönlenmesine yada url rewrite ayarlarınızın eski konularınızla birebir örtüşmesine yardımcı olabiliriz.
|
|
| |||
| |||
|
format tan kastınız tam olarak nedir anlayamadım fakat bir link örneği vereyim siteadi.net/30-gorevi-bug-t13242.html gibi hepsi |
|
| |||
| |||
|
30 Bug Görevi Konun Adı zoints de yazıların linklerinde kat. bağıntısı yok malesf birde en sondaki "t13242" konu sayısı kategori adresleri ise "siteadı.net/knight-online-f156.html" şeklinde |
|
| |||
| |||
|
s.a birader ben bu lisansi paypal yardımıyla aldım ama bana sifre gelmedi sadece custumer number geldi.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba : vbseo kurulumunda şöle bir hatayla karşılaştım dedikelrinizi aynen yaptım ama olmadı sanırım http://www.diziizle.biz/index.php bu ne demek acaba mert bey |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Thread Tools | |
| |