This is a discussion on vBSEO Kurulum Bilgileri within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by Mert Gökçeimam vBSEO 3.5 Kurulum Aç Teþekürler....
Hocam kendinize ait sitenizde bir sorum oldu size cevaplarsaniz memnun olucam.
Simdi 3.5.1 acik oldugu ve 3.5.2 güncelleme yapin deniliyor ama ben malesef bu son sürümü indiremiyorum simdi ne olacak peki?
Mevcut bütün paketler güncellendi Caner bey. Kullandığınız versiyonu indirip var olan dosyaların üzerine yazdırdınız yeterli olur.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert Bey, aynen blogda anlattığınız gibi vbseo kurulumu yaptım fakat artık forumum çalışmıyor. VBSeo kontrol paneline de giremiyorum. VBseo kaldırdım, forumum hala çalışmıyor. Şimdi forumu yeniden kuracağım ama bundan sonra dil paketi kullanmayacağım. Bir dil paketi olacak ama onu da kendi ellerimle tercüme edeceğim...
Recep bey ,
Bakın forum çalışmıyor. Bunun milyonlarca sebebi olabilir. Ben nereden bilebilirim sizin ne yaptığınızı veya yapmadığınızı. Destek almak istiyorsanız sorunlarınızı detaylı anlatmanız gerekmektedir. Şu mesajları yazarken bile boş yere zamanımı harcıyorum. Düzgün sorununuzu anlatsanız en azından boş yere mesaj yazmak yerine size destek olmuş olabilicem. Anlamıyorum siz doktora gittiğinizde ben iyi değilim mi diyorsunuz yoksa neyiniz olduğunu mu anlatıyorsunuz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Selamun Aleyküm,
Arkadaslar ben vSEO aldim yükledim ama bir sorun var bu hatayi veriyor nasil yapabilirim 'Geçerli' lisans anahtarı geçerli anahtar eşleşmiyor 'geçerli bir lisans anahtarı olarak geçerli bir anahtar kaydederek vBSEO Örneğin lisans lütfen. bana gelen kodu veriyorum olmuyor. lütfen yardim edin.
Lisans anahtariniz vBSEO Kontrol Paneli icerisinde size gosterilmektedir. O anahtari kopyalayip kaydetmeniz gerekiyor Dogan Bey
Selam Hocam ben Lisansli kurulumu satin aldim $79 kurulumu sizin yapmaniz icin neler gerekli acaba bana mail yollamislar ama türkce karakter icerdigi icin okunnmuyor siz gerekli olanlari bana söylein ben size yolluyayim bugün bu isi bitirirsek memnun olurum.
Lutfen 2 kere kayit edin , bazi serverlar iki kere kayit etme geregine sahip.
Kurulum servisi satin alirsaniz ticket acmaniz gerekiyor Dogan ben ancak haftasonlari destegimizin sinirli oldugunu belirtmek gerekir. Ozellikle su anda seyahetteyken bu aksam bir daha online olacagimi dusunmuyorum durust olmak gerekirse.
Ekleme : ticket acmisiniz bilebirazdan cevap yazicam.
Cevap verdiginiz icin tesekkür ederim hocam ben iki kere actim benim sitede mod_security acimis bunun devre disi birakilmasi gerekiyormus bende hostumla temasa gecip onu kapattiracagim sonra tekrar ticket acarim. mod_security bununla ne alakasi varki acaba![]()
Google(28), MSNBot(45), Google AdSense
Bu botların sitemin içerisinde gezindiğini görüyorum, sanıyorum forumum içerisinde vbseo da var ama herhangi bir lisans sahibi değilim.
Bu botların vbseo ile bir alakası varmı acaba, yoksa kendi halinde zararsız varlıklar mı ?![]()
Şimdiden teşekkürler.
Hello,
Support is offered for verified vBSEO customers only. If you hold a valid license, please open a ticket with your transaction ID from your payment receipt along with your forum URL so we can assign it to your account:
vBSEO.com Helpdesk.
If you are working on behalf of someone else as a contractor, they need to add you to their Priority Support list:
Customer Profile.