slm aleykum vbseo kurdum ve sorun var söyle baska site bir kopya yaptim zaman sayfam eklmek istiyorum eklemiyor ve sayfa bos cikiyor forumda vbseodan mi kaynaklaniyor acba ? merak etim
This is a discussion on vbseo kurdum sorun var within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; slm aleykum vbseo kurdum ve sorun var söyle baska site bir kopya yaptim zaman sayfam eklmek istiyorum eklemiyor ve sayfa ...
slm aleykum vbseo kurdum ve sorun var söyle baska site bir kopya yaptim zaman sayfam eklmek istiyorum eklemiyor ve sayfa bos cikiyor forumda vbseodan mi kaynaklaniyor acba ? merak etim
Inanın ne sorduğunuzdan hiçbir şey anlamış değilim Güner bey.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
slm mert bu site bakarsan anlarsin benim forumda bir konu actim
Banka soyguncusu, son rehineyi de serbest b
ve konu gostermiyor vbseo sildim zaman konu gosteriyor
bak bu linke De vbseo sildim zaman vermis oldum link acliyor vbseo var oldu zaman böyle konulari gostermiyor sorunu anladiniz mi simdi ?
Sitenizde UTF8 kullanmamanıza rağmen , aktif etmişsiniz. vBSEO Cp den UTF8 desteğini kapatın lütfen.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
nasil kapatcam soylermsiniz ? UTF8
bulmadim en son surumu kulaniyorum
cok sagol zafer kardes simdi oldu böyle olmasi istiyorum sitemi helal size
Rica ederim.
Karakter değişken ayarlarını da yapmamışsınız.
Buraya bakın o konu için;
vBSEO 3.5.0 - URL'lerde Karakter Değişimi
Her şeyi bir anda öğrenemezsiniz zaten. Acele etmeye de gerek yok.
Kolay gelsin.
sagol vallah yakinda aldim lisansi ve hos