vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO kurdum ama kafama takılanlar var? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaşlar Benim vBSEO hakkında bir kaç sorum olacaktı.Biraz acemiyim kusura bakmayın.Yanıtlarsanız çok sevinirim. 1-Konu ile ilgili yazılar (Relevant Thread ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba arkadaşlar Benim vBSEO hakkında bir kaç sorum olacaktı.Biraz acemiyim kusura bakmayın.Yanıtlarsanız çok sevinirim. 1-Konu ile ilgili yazılar (Relevant Thread Text) nerden aktive ediliyor.Ben aradım aradım bulamadım. 2-Ben bütün linkback'leri vbseo panelinden kapattım ama sitemin footerında hala LinkBacks Enabled by vBSEO 3.1.0 yazıyor.Bunu Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc. şeklinde nasıl yapabiliriz? 3-Ben hostgator'dan shared hosting kullanıyorum.Bazı özellikleri kapattım vbseo panelden mesela Üyelerin rewrite edilmesi Eklentilerin rewrite edilmesi Anketlerin rewrite edilmesi Üye listesinin rewrite edilmesi Kişisel avatar resimlerinin rewrite edilmesi Trackbacks Pingbacks Refbacks Linkbaks Bunları kapattım.Acaba performans artışı sağlarmıyım ? Teşekkürler |
| Thread Tools | |
| |