Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Vbseo kurduktan sonra sitemdeki konular açılmıyor : Bilgi yok hata mesajı çıkıyor

This is a discussion on Vbseo kurduktan sonra sitemdeki konular açılmıyor : Bilgi yok hata mesajı çıkıyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bilgi yok: Konu Eðer normal ve geçerli bir Link izlediðinizden eminiseniz, Lütfen Yöneticiyi haberdar edin. Forumda konulara týkladýðýmda böyle bir ...

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times

Vbseo kurduktan sonra sitemdeki konular açılmıyor : Bilgi yok hata mesajı çıkıyor

Bilgi yok: Konu
    Eğer normal ve geçerli bir Link izlediğinizden eminiseniz, Lütfen Yöneticiyi haberdar edin.
    Forumda konulara tıkladığımda böyle bir hata mesajı çıkıyor. Forum içeriğine ulaşamıyorum. Engelsiz Dünyam durumu görebilirsiniz. sorun nerdedir.

Geçici olarak vbseoyu kapatmak zorunda kaldım. Burada araştırdım Htacess dosyasında bir değişiklik yapmam gerekiyormu,ben hiç değişiklik yapmadım.Bu hatanın kaynağı ne olabilir?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Kurulumu düzgün yaparsanız hiçbirşey yapmanıza gerek yok. Ne tarz bir hatalı işlem yaptığınızıza bilmediğim için birşey söyleyemem. Ticket açıp ftp , admincp ve vbseo cp login bilgilerini veriniz lütfen.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times
    Kurulumu yaparken sizden de yardım alarak yaptım.Herhangi bir ters işlem yapmadığıma inanıyorum. bu konuya ilişkin aynı sorunlar olmuş kimi htacess dosyası,kimiside versiyondan dolayı sorunlar yaşamış.
    Ben tahmınımce htacess dosyasını upload ettikten sonra değişiklik filan yapmadım bundan olabilir mi?

Bir vbseo nun en güncel kurulum yönergesini sıralı bir şekilde alabilirmiyim. Burada bulunan vbseo kurulum yönergesi eskimiş ve sıkıntıların oluşmasına sebep oluyor.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBSEO kurulum açıklamalarıda indirmiş olduğunuz paketin içerisinde yer almaktadır Fahrettin bey. Ben size kurulum aşamalarını anlatmamam rağmen birçok aşamada hata yapmışsınız. Hata yapmak önemli değil , çözüme kısa zamanda kavuşmak istiyorsanız lütfen bir ticket açıp talep edilen login bilgilerini veriniz. Yoksa lütfen adım adım detaylı bir şekilde neler yaptığınızı anlatın ki hangi aşamada neyi yanlış neyi doğru yaptığınızı bilerek size destek olabileyim.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times
    Mert bey ticketi attım. Umarım yardımcı olurlar.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Cevap verdim ticketınıza

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times
    www.engelsizdunyam.org sitemi resellerden normal hostinge geçiş yaptım.Herşey normal görünüyor ama bir problem oluştu.Yeni hostinge taşındıktan sonra konulara tıklayınca açılmıyor ana sayfaya yönleniyor. Araştırdım vbseoyu kapattım konulara giriliyor. Hangi dosyada nasıl bir düzenleme yapmam gerekiyor.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    .htaccess dosyasını upload etmemişsiniz demektir.

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times
    htacess dosyası olduğu halde bu sorun var. vbseoyu aktif edince aynı hatayı veriyor.3.6.0 paketinde yer alan htacess klasörünü tekrar upload ettim yine aynı sorun devam etti. Şu an vbseo aktif ve konulara girilmiyor. Ne yapmalıyım.

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Forumda path'ler değişmiştir hostu değiştirince.
    Bazı path ayarları hem vBulletin hemde vBSEO'da tanımlı olabilir.
    Mesela path olarak /home/username/xx gibi giden gerçek path ayarlarınıza göre forumda ve varsa vBSEO'da ayarlama yapın.

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times
    Açıkçası bahsettiğiniz ayarlardan pek anlamıyorum. Dediğiniz gibi dosya yolları değişmiş olabilir. htacess dosyasına bir kod eklemem gerekir gibi geliyor ama nasıl bir kod onuda bilmiyorum.

Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Quote Originally Posted by Lodos View Post
    Açıkçası bahsettiğiniz ayarlardan pek anlamıyorum. Dediğiniz gibi dosya yolları değişmiş olabilir. htacess dosyasına bir kod eklemem gerekir gibi geliyor ama nasıl bir kod onuda bilmiyorum.
    Host değiştirince home'da ki kullanıcı adınız değişti mi?

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times
    Aslında durum şu aynı hostta bir resellerde barınıyordum, yeni bir hosting alıp aynı sunucuda barınıyor sitem.
    Pardon home derken anlamadım. FTP kullanıcı adım ve mysql veritabanım değişti.

Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    vBSEO ACP'de Genel Ayarlar->Gelişmiş Ayarlar bölümünde Özel Doc Root alanında bilgi varsa silin ve kaydedin.

Daha detaylı bilgiler olmadan yardımcı olamayız.
    İsterseniz özel mesajla bilgilerinizi iletin bakayım derdim ama sanırım vBSEO yönetimi hoş karşılamayabilir.

Member
    Real Name
    fahrettin
    Liked
    0 times
    Bahsettiğiniz alanda herhangi bir bilgi yok. yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Birde vbseo yetkililerine ticket açayım. Bakalım oradan nasıl bir cevap gelecek.

Sormak istediğim bir başka konu ise iki gündür vbseoyu kapalı tutmak zorunda kalıyorum. Bu iki günlük zaman zarfında google indexlerim açısından nasıl bir zarar görürüm?

Page 1 of 2 1 2 LastLast