vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo kullanıyorum forumun archive'sini nasıl kapatırım? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; urlsi bu : Destek Forumu bunu kapatmak seo açısından ve google açısından iyi dediler bana ama nerden kapatıcam bilmiyorum yardım ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vbseo kullanıyorum forumun archive'sini nasıl kapatırım?
urlsi bu : Destek Forumu bunu kapatmak seo açısından ve google açısından iyi dediler bana ama nerden kapatıcam bilmiyorum yardım edermisiniz? |
|
| |||
| |||
|
vbulletin ayarlarindan "Arama Motoru Arşivi" kismindan kapatabilirsin. Uzun bir süredir arsivim kapaliydi daha bu sabah acmistim bende. Sanki arsivi kapatali hitlerde bir miktar düsüs oldu. |
|
| ||||
| ||||
|
tşkler abdalwahıd bakalım bende de olacak mı düşüş..
|
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba. Google ve seo açısından nasıl bir yararı oluyormuş, detaylı bilgi verebilir misiniz? |
|
| ||||
| ||||
|
hemen hemen her forumda da konularda öle tavsiye edilmiş o yuzden bende öle yaptım gelişmeleri göreceğiz
|
|
| ||||
| ||||
|
Peki, gelişmeleri haber verirseniz sevinirim. |
| Thread Tools | |
| |