Bu yazım biraz makale niteliğide taşıyabilir ancak bir çok kişinin aklındaki acaba sorusunu ortadan akldıracaktır,
Mert in yardımları ile 2006 yılında vbseo ıle tanıştım lısans aldım ve kurdum sitemde yavaş bir artış oluyordu ancak ılerleyen zamanalrda problemler yaşadım ve lisansımı iptal ettirdim,
O zamanki Raporlarımı tek tek yazıyordum bakmak isteyenler için : http://www.vbseo.com/f84/yorumla-net...e-report-7965/
Aradan 1 Yıldan fazla geçti, Sitemin google pozisyonları normal durumdaydı gunluk zıyaretçi sayım 11.000 tekil civarında dolaşıyordu Googledeki indexli sayfam 255.000 civarındaydı sonrasında tekrar yeniden vbseo almaya karar verdim, Bazı arkadaşlarıma göre çılgınlık yapmıştım bileyüzbinlerce taralı sayfayı heba edecektim, Kararımı vermıştım zaten aldım ve kurdum, Arkadaşlarım bari sitemap kur hızlandır dediler ama kurmadım akışına bıraktım,
Aradan 1,5 Ay geçmedi bile, Aldığım radikal kararın bugunki Sonuçları ;
Google index sayısı : 553.000 Sayfa % 120 Artış
Extremeye gore gunluk Zıyaretçi Sayısı : 24.000 Tekil % 130 Artış
Aynı zamanda yenı surumde gelen Adsense sekmesın seçtım, Kazançlarda artış yaşadım % vermiyorum(ama çok kazanmıyorum zaten)
Forumalr risk işidir server lısans hepsı masraftır, Ancak bazen riske girmek gerekir sonuçları saptayabılmek adına, Riskli bir süreçle sanırım VBSEO sayesınde başarıyıda yakalamış oldum,
VBSEO dan hiç bir zaman korkmamak gerekiyor çok indexlı sayfam var sılınmesın elimdeki içerikler gitmesin diye düşünenlere en iyi örnek sanırım bu yazdıklarımdır.
Hiç bir zaman geç değildir, Eer vbulletini lisanslı kullanıyorsanız bir miktar daha ekleyerek vbseo kesinlikle almanız gerekli bence zararın neresinden dönerse kardır...![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
yüzbinlerce taralı sayfayı heba edecektim, Kararımı vermıştım zaten aldım ve kurdum, Arkadaşlarım bari sitemap kur hızlandır dediler ama kurmadım akışına bıraktım,

Reply With Quote