vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo konusunda yardım lütfen within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 2 gün önce satın alma işlemini yaptım. Ödemeyi yaptıktan sonra bir mail aldım. Sadece sipariş numaram belirtilmişti. Başka bir bilgi ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo konusunda yardım lütfen
2 gün önce satın alma işlemini yaptım. Ödemeyi yaptıktan sonra bir mail aldım. Sadece sipariş numaram belirtilmişti. Başka bir bilgi yoktu mailde. Ürünü alırken doldurduğum bölümlerde benden kullanıcı adı belirlememi istemedi. Sadece mail adresim ve internet sayfamın adresini belirttim. Sonra verdiğiniz URL'ye işlem yapamıyoruz kotrol edermisiniz diye bir mail aldım. Enteresan geldi. Neyse sonra da vbseo'daki username'iniz nedir diye bir mail geldi ? Ürünü satarken kullanıcı belirlemediğim halde neden kullanıcı adı sorduklarını da anlamadım. Velhasıl bu işten hiçbirşey anlamadım. 149 USD havaya mı gitti diye düşünmeye başladım. |
|
| ||||
| ||||
|
Buraya kayıt olun. Sonra kullanıcı adınızı bildirin. Merak etmeyin havaya gitmez.
|
| Thread Tools | |
| |