Results 1 to 7 of 7

VBseo Konular indexlenmiyor

This is a discussion on VBseo Konular indexlenmiyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaþlar sitem google'da sürekli www.siteadý.com/forum/sitemap/f-38.html þeklinde indexlerin google botu siteye geliyor fakat sadece sitemaplarý indexliyor açalý siteyi açalý 1.5 ...

Junior Member
    Real Name
    Yağız
    Liked
    0 times

Lightbulb VBseo Konular indexlenmiyor

Merhaba arkadaşlar sitem google'da sürekli www.siteadı.com/forum/sitemap/f-38.html şeklinde indexlerin google botu siteye geliyor fakat sadece sitemapları indexliyor açalı siteyi açalı 1.5 ay oldu konuları hala neden indexlemiyor.Auto Tags Thread eklentiside kurdum . VBseo da var. Napmam lazım konularımı indexletmek için :S

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Isminiza ait vBSEO lisansi gozukmemektedir.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    Sahin_Sahin
    Liked
    0 times
    vBSEO kullanmaya başlayalı 5 ayı geçti ancak bu süre zarfında hiçbir hit artışı sağlayamadım. Tüm ayarları bu sitedeki tavsiye edilen ayarlara göre yaptım. Ayrıca google webmaster tools bölümüne sitemap generator ile oluşturduğum sitemapı sorunsuz tanıttım. Yani hiçbir sorun yok defaatle gözden geçirdim ayarları.

Bi dönem sadece üyeler,daha sonra sadece etiketler indexlendi. 1 ay kadar süre ile normal olark konular indexlendi.

Şu an itibiari ile son 1 haftadır sadece üyeler indexleniyor. Üye olmayanlara profilleri kapattığımda ise hiçbir konu indexlenmiyor.

Özel mesajla ilettim ancak bu tarz bir hizmet yokmuş. Yapabileceğim başka bir şey va rmı yoksa lisans alanlar kendi başlarının çaresine mi bakıyorlar.

Junior Member
    Real Name
    mehmet akif
    Liked
    0 times
    wallaha bende 1.5 aydır bekliyorum bir "webmaster" kelimesinde cıkmak için atmadıgım takla kalmadı.

Hala ilk 500 de yokum.Anlamadıgım ilk günü vbulletini kurdugumda googlede bu kelimede 2nci sayfada nasıl cıktıgım.

Ben Vbseo alındıktan sonra 5-6 ay beklenecegini sanmıyorum egerki böyle bir zaman beklemek gerekiyorsa seo ne işe yarıyor.

ALP
    ALP is offline
    Senior Member ALP's Avatar
    Real Name
    Emre
    Liked
    1 times
    Blog Entries
    2
    Sayın Sahin ve Mehmet bey ;

vBSEO başarısını kanıtlamış bir scripttir. Mesela ben ilk 3 ayda bunun başarısı sağladım. 5.aya geldiğimde ise hitimi 4 kat artırtım ve bir o kadarda ziyaretçi. Burada size verilen tavsiyeleri gözlemlemektir. Web yöneticisi olmak sadece söyleneni yapmak değildir. Çünkü burada genel bilgiler verilmektedir. Özel uygulamalar sizler tarafından yapılacaktır. Eğer kişisel olarak bu konular hakkında bilginiz yok ise bir Web yöneticisi ile anlaşmanızı öneririm.

İyi Çalışmalar.

Member
    Real Name
    Sahin_Sahin
    Liked
    0 times
    Sevgili kardeşim bir sorundan bahsediyorum. Başarı öyküleriniz elbette olabilir. Bir sorun var ki 5 ayı geçtiği halde hiçbir ilerleme sağlayamamış olmaktan bahsediyorum. 3,5 yıllık bir foruma kurdum ben vBESO'yu ve ZointSeo dan dönüş yaptım bu sürede başarı beklemek benim de hakkım demi. Yani sizin başarı yakalamış olmanız inanın hiç bağlamıyor beni.

Bilmek istediğim sadece satış süreci için mi bu ödedğiğim lisans ücreti yoksa destek var mı? Biryerlerde hata var ve tüm ayarları belirlenen kritlerle göre yaptım. Daha öncede dile getirdim ben bunu ancak daha erken olduğu söylendi. Maksimum performans için 6 aydan bahsedildi ki 5. ayı doldurmuş bir süre sonunda da 6. ayda maksimum verim beklediğin bir uygulamanın bazı avantajlarını görmeliyim demi.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Acıl yardım adresindeki mesajda bulunan urlleri okuyup uygulayınız.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam