vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Vbseo işlemciyi çok kasıyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by OnR Selam . Bende konunun ortasına balıklama dalmış gibi olucam ama bende aynı sorunu yasıyorum.Ben VPS kullanıcısıyım.Sistemimin ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Quote:
Apache KeepALive ayarlari vbseo performansini etkiliyor. KeepAlive On ve KeepAliveTimeout u 3 sn degerlerine ayarlayin. Bu biraz yardim eder ama makina oldukca zayif. |
|
| |||
| |||
| Peki ideal bir makina nedir bunun için? Not : Bu arada ayarlarımda problem varmış.Hallettim şu an bir sorun yok ama ileride daha iyi anlarız. |
|
| |||
| |||
| En az 2 islemci (tercihen Xeon dual core), en az 2Gb Ram, ve hizli HDD 10K rpm |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler... |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
P4 2.8 dualcore 2 gb ram 35.000 kişi Tekil çok rahat kaldırıyordu bir tanıdığımın vbseo suncusunda. Load 4 ü geçmeden. Logout 20 dk Okadarda abartı değil yani dostlar. Bir sunucu yukarda verdiğim örnek sunucu vbseo ile 40.000 tekilde iflas ederse vbseo olmadan zaten 43.000 çekmez. Ben sorunu olan arkadaşların kesinlikle sıradan optimizasyonlarında hata olduğu kanısındayım. İster vbseo ister zoint olsun yada olmasın seosuz olsun yine kapatır ve aşırı load olur. Lizard dostunda dediği gibi sunucuyu optimize eden yada kuran insanlar işin ehli olmadığı sürece çok nazik konu. Saygılar |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Sunucuda Zend veya ioncube Kurulu Olacağı İçin eAccelerator Kurulamaz |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| Kurulamıyor Diye Okudum Makalelerde Atakan Bey; Hata Veriyor Dediler O yuzden Kurmadım. |
| Thread Tools | |
|
|