Results 1 to 5 of 5

vBSEO Installation Service denilen sey nedir ??

This is a discussion on vBSEO Installation Service denilen sey nedir ?? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Professional vBSEO Installation Service Mert Bey Vbseo almak 45 50 gun beklemek hic birseyin yapilmamasi insanlara alacam dediklerinde hemen pm ...

Member simar_kut's Avatar
    Real Name
    cebrail
    Liked
    0 times

Angry vBSEO Installation Service denilen sey nedir ??

Professional vBSEO Installation Service

Mert Bey Vbseo almak 45 50 gun beklemek hic birseyin yapilmamasi insanlara alacam dediklerinde hemen pm ile sohbet edilip aldikdan sonra aynen bir mecbur gibi insan gibi nerde ise yalvartmak mi veya pmleri görüp online olupda onu görmemezlikden gelmek mi? Bir insan birilerine güveniyorsa itimat saglaniyor ve yolda kaliyor mu?
    Professional vBSEO Installation Service

demek Bana bunu anlatacak Misiniz MertBey herkesin bir sabri var nerde ise cildittacaksiniz Hakkiyken haksiz duruma girmek istemiyorum Install Istemiyorum bu saattder sonra Bizde söz Bir kere agizdan cikar tutan belli Tutmayan bellidir Sizin arkanizda kosamam Size yollanan Ücreti PAypal la geri iade edinmesini istiyorum Burda tüm Vbseo ailesinden özür diliyorum Kimse ile bir sorumum yok Hakkimi ariyorum..Burdan Kendini benim yerime koyun anlarsiniz ne demek istedigimi...Tekrar herkesten özür dilerim..

Senior Member webmastersitesi's Avatar
    Liked
    16 times
    Blog Entries
    3
    Ben daha önce güncelleme hizmeti aldım 2 sene önce Mert bey'den hiç sıkıntı yaşamadım. Sipariş verdiğinizde 48 saatte yapılıyor.

Vbseoyu anlık öfkelere harcamamalısınız. Bence büyük bir nimet. Henüz hiç bir vbulletin eklentisinde buradaki kadar geniş çaplı bir destek verildiğine şahit olmadım. Eğer ingilizce sorabilirseniz daha çabuklaşır işler. Ayrıca türkçe vbseo kurulum diye aratırsanız epey bir türkçe kaynakda çıkıyor google'da.

Member simar_kut's Avatar
    Real Name
    cebrail
    Liked
    0 times
    sorun kurulum yapmak kurmak degil destek almak degil kafama takildi alayim dedim ne dir inceliyim mert beyle irtibada pm ile gectim aninda cevaplandi paypalla 228 dolar yolladim yapilacak dedi dosyalar atildi ayni kaldi 43 gun oldu hata bitmedi htacess robots.txt ve sitemap vb seyler baktim ellenmemis ben hakkimi ariyorum pm atiyor bekle ne zaman kadar beklicem islemini yap ücreti almisin neden 43 gun beni bekletiyorsunuz ne hakkiniz var buna pm cevap veren yok online ama kimse yazmiyor parasinda degilim yine 228 dolar yolla desin yollarim ama keriz yerine konulmak insana koyar umarim anlata bildim kendini benim yerime koy vbso kurmak sitemap kurmak zor degil Güvendik ama malesef olmadi haksizsam söyleyin illaki yasal yolarami bas vuracaz yasak güvencemiz kalmadi malesef Yinede vbseo ailesindne özür dilerim dile getirmek istedim bu sorunu..

Senior Member webmastersitesi's Avatar
    Liked
    16 times
    Blog Entries
    3
    Ben de aynı şekilde gönderdiğim özel mesajlara cevap alamadım ancak ticketlera cevap geliyor. Sorunları "ticket" yoluyla çözebilirsiniz.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Beyefendi , size 50 defa belirttim , gereken işlemler yapıldı. Siz robots.txt gibi extra olgular istediniz bunlar kurulum paketi içerisinde yer almıyor. Ve siz inatla rahatsızlık vermeye devam ediyorsunuz. Bunuda anlattım size , inatla rahatsızlık verirseniz bende inatla işinizi geciktiririm.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam