Selam,
vBseo'dan sonra oldugunu düşünüyorum . Avatarlar mesaj atınca cıkmıyor yenileyince düzeliyor.
bu sanırım vbseodan ? vede temada bi kaç image gözükmüyor yine yenileyince geliyor. bunu nasıl halledebilirim.
bi problemden tekrar kurmustum .
This is a discussion on vbseo image problemi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam, vBseo 'dan sonra oldugunu düþünüyorum . Avatarlar mesaj atýnca cýkmýyor yenileyince düzeliyor. bu sanýrým vbseodan ? vede temada bi ...
Selam,
vBseo'dan sonra oldugunu düşünüyorum . Avatarlar mesaj atınca cıkmıyor yenileyince düzeliyor.
bu sanırım vbseodan ? vede temada bi kaç image gözükmüyor yine yenileyince geliyor. bunu nasıl halledebilirim.
bi problemden tekrar kurmustum .
Avatar yeniden yazma kurallarını username yerine userid ile değiştirin. Yeniden Yazma Kuralları > Forum Yeniden Yazma Ayarları > Gelişmiş Ayarlar
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Özel Avatar URL Formatı User id yaptım . ama degişen bişey yok.
yine cıkmıyor ifadeler v.s yenileyince geliyor hepsi
mesela profilde hakkımdaya bakıyorum
http://www............co/members/ima...field_edit.gif
cıkıyor oynasi members orda olmaması gerekiyor. konulardada konuyu yazdıgımız yerin titlesi cıkıyor adminodasi/ gibi