vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo ile ilgili within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; pm attım ticket açmama ragmen bir dönüş olmadıgı için konu açmayı uygun gördüm sorunum vbseola iligli mevcut forumumda lisansını almıştım ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo ile ilgili
pm attım ticket açmama ragmen bir dönüş olmadıgı için konu açmayı uygun gördüm sorunum vbseola iligli mevcut forumumda lisansını almıştım bu ürünün 7 ay oldu kulanamadım problemlerin ardı arkası kesilmedigi için şuanda kulanmak isityorum sorunumu vbseo girdigimde şifre soruyo ve şifremi girdigimde panele giriş yapabiliyorum ama aktif etmek istedigimde yada bir degişiklik yapıp kaydetmek istedigimde tekrar şifre soruyo ve aynı ayarlar yerli yerinde duruyo hiç birşekilde degişiklik yapamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
|
|
| ||||
| ||||
|
vbseoconfig.php dosyanın iznini 777 yapıp denedinmi
|
|
| |||
| |||
|
denedim olmadı