webhosting linux hosting kulanıyorum bir ayar yapılması gerekiyormu?
This is a discussion on vbseo için webhostinglerde bir ayar yapmak gerekiyormu? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; webhosting linux hosting kulanýyorum bir ayar yapýlmasý gerekiyormu?...
webhosting linux hosting kulanıyorum bir ayar yapılması gerekiyormu?
vBSEO ile alakalı tek olgu serverınızın mod_rewrite desteklemesidir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
tşkrler
benim siteme 2 kez seo kurduk siteme erişim sağlayamadık yedekle geri döndürdük kaldırmak bile işe yaramamıştı.
VPS sahibi arkadaşa söyledim bana seo'nun plesk linux panale kurulumu farklı ondan olmuyor dedi.
Bu vatandaş ben ilgileneceğim diyor ama 2 haftadır ilgilenmiyor VPS'de ne gibi işlem yapmak lazım SSH ile birşeyler yapacağız ondan sonra yüklenecek demişti ?
Plesk panelli VPS Windows tabanlı olabilir mi? eğer öyleyse kurulum biraz farklı olabilir ama vBSEO tarafından destekleniyor orada bir sorun yok. Sanırım sizin sunucunuz mod_rewrite gereksinimlerini karşılamıyor. Tavsiyem kullandığınız VPS ise size uygun bir VPS edinmeniz. Yani başka yere geçin aldığınız yer destek vermiyorsa. Ayrıca plesk panel sunucu kaynaklarını fazla tükettiği için genel anlamda size yeterli gelmeyecek.
Sunucu üzerine kurulu VPS var. Bu VPS linux plesk. 4 GB ram bellekli makina üst seviyede ama yinede olmuyor kuramıyorum site ana sayfası bile 1 dk dan aşağı açılmıyor. ( NOT: Bu VPS de birkça site barınıyor )
vbulletin 4.x sürüm + vbseo + tema + 6-7 eklenti ( orta çaplı ) + günlük 750 üye giriş çıkış 100GB aylık trafiğim var. Zİyaretçi sayısıda günlük 500 en az. Toplamda üye ve ziyaretçi 1500 diyelim. Bu siteye hangi özellikli VPS gerekki seoyu rahatlıkla kullanalım.
15 dakika cookie timeout süresi ile ne kadar ziyaretçi + kullanıcı ortalamanız var.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam