Dediğim gibi sorun serverınızdan kaynaklanıyor. Lütfen serverınızı işten anlayan insanlara kontrol ettiriniz.
This is a discussion on VbSeo htacces Problemi Yardım... within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Dediğim gibi sorun serverınızdan kaynaklanıyor. Lütfen serverınızı işten anlayan insanlara kontrol ettiriniz....
Dediğim gibi sorun serverınızdan kaynaklanıyor. Lütfen serverınızı işten anlayan insanlara kontrol ettiriniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
aşağıdaki içerikle bir phpinfo sayfası oluşturup serverınıza upload edip linki bana verir misiniz lütfen
PHP Code:<?php
phpinfo();
?>
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
pardon yeni gördüm hemen deniyorum
Mert bey Ftp versem o şekilde destek veremezmisiniz ;S
benden 2 tavsiye,
shellci den kastınız kimdir nedir bilmiyorum ama bulunduğunuz sunucuda root yetkisine sahip olan biri apache error_log lardan http 500 ün sebebine baksın
o dosyayı oluşturmak için de,
masaüstünüzde boş bir notepad belgesi oluşturup içine yukarıda verilenleri yapıştırın, sonra o dosyayı test.txt olarak kaydedin.
sonra sitenizin ftpsine giriş yapıp dosyayı sunucuya yollayın, dosyayı yolladıktan sonra ftp programını kullanarak dosyanın adını test.txt den test.php olarak deiştirin