vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo hiti within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; s.a arkadaslar kucuk bır sorum olacak acaba benmı yanlıs bırsey yapıyorum seo alalı asagı yukarı 3-4 ay oldu ilk baslarda ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo hiti
s.a arkadaslar kucuk bır sorum olacak acaba benmı yanlıs bırsey yapıyorum seo alalı asagı yukarı 3-4 ay oldu ilk baslarda guzeldi anlık onlinem 1223 olmustu simdilerde 300 u gecmıyor sorun nerede acaba sıtemap da var onda da sorun yok yanı calısıyor loglarına fılan bakınca ufak bı goz atsanız eksık bırseyım varsa yardımcı olsanız sevınırım.. bırde ılk baslarda yahoo botları google botları olurdu 300 cıvarı sımdılerde 20 kusur www.forumojen.com yardımcı olursanız cok memnun olurum |
|
| ||||
| ||||
|
Mert Bey Size Yardımcı Olur Bu Konuda Forum Sitenizi Beğendim Çok Geniş Sabırlı Olman Lazım Az Birde Sana Bişey Sorcam Bu Temayı Çoktan Arıom Adı Ne Söylermisin |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Konu hakkında bilgi verebilecek arkadasım varmı? tema bırkac temanın bırlesımı |