Arkadaşlar daha önceden SMF forum kullanıyordum buun yanında seo4smf , forumumuz biraz büyüdü ve bizde vbulletine geçiş yaptık vb ve vbseo lisanslarını aldık sorunsuz kurduk tavsiyeleri uyguladık fakat vbseo urlerinde oynama yaptıktan sonra aynen 404 sayfa bulunamadı uyarısı alıyoruz bulunamadığında ana sayfaya yönlendirme opsiyonları açınca da otomatik olarak ana sayfaya yönleniyor fakat sorun şurada mesela forumdaki 1. sayfa 2. sayfa olayını önceki sonraki sayfalarda bağlantı göster opsiyonunu seçtikten değiştirdikten sonra 404 çeviriyor seo mantığını bir türlü çözemedim seo4smf kullanırken ne değişiklik yaparsak yapalım 404 çevirmiyordu , şimdi vbseo yu yeni çözüyoruz bu yaptığımız her değişiklikte bizim google ilk 5 e giren sayfalarımız 404 döndürürse işimiz var demektir bu soruna mantıklı bir cevabınız varmıdır arkadaşlar ?
Not : smf de 8 K hiti olan forumun , vbulletine ve vbseo ya geçtiği 1 ay sonraki yani şu anki hiti 1.5 k , biz vbulletin ve seo sisteminden + %300 ilave performans beklerken - % 800 kaybımız var şu durumda , büyük bir hayal kırıklığına uğramış durumdayız , yanlış anlamayın şu veya bu daha iyidir diye birşey söylemiyorum , malesef genel tavsiyeler doğrultusunda yaptığımız ayarlardan bir sonuç alamadık .
Önerilerinizi bekliyorum .

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote