vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO hakkında birkaç soru(n) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSEO 'yu yeni satın aldım ve başarılı bir şekilde forumuma ekledim; ancak kafama takılan ve bilgilenmek istediğim birkaç şey var. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO'yu yeni satın aldım ve başarılı bir şekilde forumuma ekledim; ancak kafama takılan ve bilgilenmek istediğim birkaç şey var. Cevap alabilirsem sevinirim
Last edited by HeLLBoy; 08-03-2008 at 12:34 PM. |
|
| ||||
| ||||
|
1. forumid si kullanırsanız yönlenir , aksi taktirde yönlenmez. 2. Url rewrite ayarlarını genişleterek konu rewrite ayarlarından güncelleyebilirsiniz. 3. admincp içerisinde admincp/index.php?do=buildbitfields |
|
| ||||
| ||||
|
teşekkürler. Quote:
ayrıca, mesaj düzenleme ve yeni konu açma formunda görünen "Automatically retrieve titles from external links" ne demek? ne işe yarıyor tam olarak? |
|
| ||||
| ||||
|
ama o seçeneği kaldırdığım halde dış sitelere giden linkler sayfa başlıklarıyla değişiyor :S ayrıca forum linklerimde vbseo.com'daki gibi forum/ kısmının gözükmemesini istiyorum. bir yardımcı olun lütfen.
|
|
| ||||
| ||||
|
anladım teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. birkaç forum bölümünün arama motorları tarafından indexlenmemesini istiyorum. sitemap ayarlarından forum id numaralarını belirttim fakat yine de indexlenecektir. indexlenmemeleri için bu bölümleri robots.txt dosyasına ne şekilde yazabilirim? |
|
| ||||
| ||||
|
misafirlerin görmesini istiyorum sadece botların indexlememesini istiyorum.
|
|
| |||
| |||
|
dedıgın işlemi robots.txt den yapabılırsın örn: Disallow: /forum/cop-kutusu/ |
| Thread Tools | |
| |