vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo hakkında bir soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; benim forum sitemde vbseo kurlu sitemap oluşturucu yüklü bana bazı ayarları lazım her gün run sitemap yapimmi yada kaç günde ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| benim forum sitemde vbseo kurlu sitemap oluşturucu yüklü bana bazı ayarları lazım her gün run sitemap yapimmi yada kaç günde 1 ayarları nasıl olmalı resimli gösterebilirmisiniz oluşturlan sitemap de /showtherad.php die oluşturuyor ama benim sitede zoint seo kurlu onun için linkler /msn_hack.html gibi bende sitemap ı /msn_hack.html bu şekilde oluşturmasını istiyorum nasıl yaparım teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşım burası vBSEO Destek forumu, Zoints seo ayrı bi eklentidir. vBSEO ücretli bi eklentidir, sanırım lisansınız yok kullanıcı isminiz siyah olarak gözüküyor. Bu durumda sitenizde vbseo kullansanız bile destek alamazsınız. Zoints SEO destek forumları: Zoints Network |
|
| ||||
| ||||
|
Selam Muzaffer , Sitemap eklentisini ister hergün isterseniz daha aralıklı çalıştırabilirsiniz. Bu kullanıcının kendi tercihine bağlı. Ancak kurulum ile kurulan cron job her gün 1 kere çalışmaya ayarlanmış durumda. Zoints ile ilgili desteği belirtildiği gibi Zoints forumlarından istemelisiniz. |
|
| |||
| |||
|
türkçe zoint destek sitesi yokmu ?
|
|
| ||||
| ||||
|
bildiğim kadarıyla yok zaten ücretsiz bir eklenti birde destekmi vericekler |