vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbSeo Hakkında Soru _? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Arkadaslar Ben vbSEO Almak İstiyorum Fakat Google ve Diğer Arama Motorlarında Ne Kadar Etkisi Oluyor Bilmiyorum vBSEO Kurulu Bir ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbSeo Hakkında Soru _?
Merhaba Arkadaslar Ben vbSEO Almak İstiyorum Fakat Google ve Diğer Arama Motorlarında Ne Kadar Etkisi Oluyor Bilmiyorum vBSEO Kurulu Bir Sistemde 25000 Sayfa Taramışken SEO Yüklü Olmayan Bir Sistemde Aynı Konu Aynı Mesaj Sayısı 1milyon Sayfa Tarıyor. Tabi Bu Yorumum Google İçin Yahoo ve MSN i bilmiyorum. Bide burası ne kadar yeri bilmiyorum ama günde belki 2000 sayfa google sitemde geziyor ama taranan sayfa sayısı hep aynı ve hep eski mesajları gösteriyor nedeni sizce ne olabilir _? Yardımlarınız için teşekkür ederim beni bu konuda iyi sonuçlara yönlendirirseniz de sevinirim. Saygılar |
|
| ||||
| ||||
|
Selam Mustafa , Google'da indexlenen sayfa sayısından ziyade asıl önemli olan doğru sayfaların indexlenmesini sağlamaktır. Tüm arama motorlarının ana olgusu aynı içeriğe giden birden fazla urlleri ignore etmektir. Yani klasik vBulletin de aynı içeriğe birden fazla sayıda linkin ulaşması aslında çok önemli bir problemdir. vBSEO bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyor. Bunun yanısıra vBSEO arama motorlarının yine açıkladığı gibi php , asp gibi uzantıları tercih etmeme sorununu tamamen ortadan kaldırırken keyword yani önemli kelimeleri urllerin içine ekleyerek birebir keyword uyumluluğunu arttırır. Aynı şekilde botlar php ler üzerine kurulan bir sitede gezinmeyi çok fazla tercih etmezken vBSEO kurulu sitelerden uzaklaştığını göremezsiniz bile. Google düzenli olarak içeriğini günceller. Yaklaşık son 6 ay boyunca google indexinde birçok sorun olduğu dikkatlerden kaçmadı ancak son zamanlarda bu sayının düzeliyor olduğunu gözlemledik. vBSEO forumunuzun daha iyi indexlenmesi için elinden geleni fazlasıyla yerine getiriyor. Ayrıca adsense keyword targeting gibi özelliği ile sitelerin adsense kazancının artmasına yardımcı oluyor. Eğer herhangi bir sorunuz olursa benimle temasa geçinmekten kaçınmayın lütfen.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Geliştirilmiş Destek Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! |
|
| |||
| |||
|
Bu konuda beni bilgilendirdiginiz için teşekkürler bende aynısını düşünüyodum ama sormak istedim önce sadece satın almayı düşünüyordum artık tamamen karar verdim bide benim iki ayrı sitem var bunun için 2 vbseo almam m gerekli _?
|
|
| ||||
| ||||
| Her lisans ancak bir forum adresi üzerinde kullanılabiliyor. Satın alırken kullanıcağınız site adresini belirtiyorsunuz lisans numaranız o adres ile ilişkilendiriliyor. Ondan dolayı 2 adet satın almanız gerekir.
|
| Thread Tools | |
| |